Magazin > Odnosi in prosti čas
86 ogledov

To je najbolj intelektualno znamenje!

astrologija Shutterstock
Katero znamenje je pravo poosebljenje inteligence in očarljivosti?

Tehtnica, ki skupaj z Dvojčkom in Vodnarjem sestavlja astrološki zračni trojček in obeležuje obdobje med 23. septembrom in 22. oktobrom, naj bi bila po prepričanjih nekaterih astrologov tudi tisto najbolj inteligentno astrološko znamenje, saj je edino, ki ga reprezentira objekt. A astrologija je kompleksna veda in prav tako vse planetarne pozicije, ki v sebi nosijo raznovrstne predispozicije in vplive.

Mentalna inteligenca na vrhuncu

Z zračnimi znamenji se v prvi vrsti povezuje mentalna inteligenca, ki pa izstopa tudi pri posameznikih, kateri imajo v svojih natalnih astroloških kartah več planetov pozicioniranih v zračnih znamenjih ali poudarjeno 3., 7. ali 11. hišo, poudarja priznani astrolog Neil Crabtree. Ljudje, rojeni v harmoničnem znamenju Tehtnice, so veliki intelektualci, ki mentalno področje postavljajo v vrsto pred emocionalnim ter se v svojem bistvu ponašajo z izjemno pronicljivim umom.

Venerjanski vpliv, ki Tehtnico navda z lepoto in šarmantnostjo

Njihova vladarica Venera jim že ob rojstvu nakloni posebno lepoto in milino. Venerjanski vpliv pa se odraža tudi v njihovi šarmantnosti in očarljivem vedenju, saj je to hkrati tudi znamenje, ki zna najbolj harmonično peljati interakcije z ljudmi. Miroljubna in pravična je v svoji esenci Tehtnica, njen največji strah pa se tako skriva prav v doživljanju velike krivice. Ko ugotovi, da je vedenje nekoga prežeto z nepravičnimi ali sebičnimi vzgibi, hitro naredi umik, saj si takih individuumov resnično ne želi imeti v svojem življenju. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.