Magazin > Odnosi in prosti čas
91 ogledov

To je najbolj materialistično znamenje!

astrologija Shutterstock
Uganete, katero astrološko znamenje naj bi veljalo za najbolj materialistično?

Bik spada v astrološki zemeljski trojček, ki ga sestavlja skupaj z Devico in Kozorogom. To je znamenje, poznano po svoji trmi in neprilagodljivosti, saj sovraži tudi tiste najmanjše spremembe, ki jih je potrebno integrirati v vsakdan.

Zanesljiv, stabilen, potrpežljiv in vztrajen pa so tiste ključne besede, ki opišejo njegov značaj. To je obenem tudi znamenje, ki izjemno ceni družbene norme in tradicijo. Družbenim konvencijam ali vodji, ki si ga izbere in spoštuje, pa lahko na trenutke postane že kar preveč podložen.

V skrajni obliki tudi izjemen pohlep

A pri tem ne gre pozabiti še na eno lastnost, ki je Biku še kako inherentna, in sicer visoko stopnjo nagnjenosti k materialnim dobrinam, ki se v skrajni obliki lahko kaže kot izjemen pohlep. Materialističnemu Biku bodo namreč lastnina in stanje na računu dajali osnovno varnost, brez občutka katere težko živi. Njegov največji strah tako predstavlja izguba finančne varnosti. Trenutka, ko bi se na obzorju svetili finančni dolgovi, pa si raje sploh ne upa predstavljati, zato svojo energijo večino časa vlaga v polaganje temeljev za grajenje materialnega sveta okoli sebe.

Komentarjev 4
  • 2trj7h+ea23myhhpzsg4 15:03 28.januar 2016.

    Sem bik in nisem prav kaj zlo materialističen, ali neprlagodljiv, sem pa trmast. Ponavadi se ta trma pretvori v vztrajnost, a dostikrat ostane pri sami trmi. Kar se tiče denarja pa je običajno veljalo, da nisem imel večjih problemov z ...prikaži več njim, a vseeno moram imeti nekaj rezerve. Tako mi tudi varčevati ni problem in nimam nobenih "potreb" da bi imel najnovejše, najboljše, najdražje, itd...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:23 28.januar 2016.

    V parlamentu sedijo sami biki.

  • NeAnonimni 10:53 28.januar 2016.

    Sem bik. Nisem neprilagodljiv, nisem materialist kupujem samo to kar uporabljam, še raje pa zapravljam za potovanja in za bencin, vedno imam mal dnarja v rezervi ampak nisem pohlepen, nisem trmast ampak vztrajen, sem zvest, pošten, romantičen, rad imam dobro ...prikaži več hrano in pijačo ter lepe ženske.