Magazin > Odnosi in prosti čas
1104 ogledov

Trik, s katerim se vam hlačne nogavice ne bodo več trgale

hlačne nogavice
Končno uporaben trik!

Modni strokovnjaki trdijo, da obstaja trik, zaradi katerih ženske nogavice dlje ostanejo cele. Preden se jih odločite obleči, jih dajte v zmrzovalnik. Ja, prav ste prebrali, v zmrzovalnik.

Postopek: Hlačne nogavice namočite in dajte v vrečko za zmrzovanje in jih čez noč pustite v zmrzovalniku. Zjutraj jih dajte na radiator in že jih lahko nosite.

lak za nohte Magazin Uporabni triki z lakom za nohte

Ta postopek naj bi okrepil vlakna v nogavicah iz najlona, pravi stilistka Denise Caldwell. Poleg tega zmrzovanje poskrbi, da se ne razbarvajo in preprečuje, da bi se, po domače rečeno, začele 'muckati'.

Novinarka britanskega Daily Maila je poskusila postopek z nogavicami in delila svojo izkušnjo. Potrdila je, da je trik odličen, a poudarila, da so nogavice potrebovale kar osem ur, da so se popolnoma odtajale in posušile na radiatorju. Pravi, da je bila zelo zadovoljna in da tega trika ne bo pozabila kar tako.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.