Magazin > Odnosi in prosti čas
123160 ogledov

Umrla je nekoč ena od najbolj osovraženih žensk sveta

Mary Kay Letourneau
1/3
Profimedia
Zanjo je bil usoden rak.

Mary Kay Letourneau, učiteljica iz Seattla, ki je bila leta 1997 obsojena zaradi posilstva 12-letnega učenca, s katerim se je kasneje poročila, je umrla za rakom na črevesju. Dočakala je 58 let.

Letourneau je bila leta 1996, ko se je razvedelo, kaj se dogaja med njo in njenim učencem Vilijem Fualaauom, stara 34 let in poročena mama štirih otrok.

Policija jo je z učencem 19. junija tistega leta zasačila v kombiju. Letourneau je takrat trdila, da je deček star 18 let in da se med njima ni nič zgodilo. Dva meseca pozneje pa se je nabralo toliko dokazov, da razmerja, ki je polnilo časopisne strani po celem svetu, nista mogla več zanikati. Letourneau je bila namreč noseča. Nekdanjemu učencu, ki ga je začela učiti, ko mu je bilo osem let, je sicer rodila dva otroka. Druga hči se je rodila leta 1998 v zaporu.

Par se je poročil leta 2005 in napisal knjigo "Only One Crime, Love“, njuna zgodba pa je navdihnila tudi film All American Girl.

Njun zakon pa se je končal leta 2017, ko je Fualaau zaprosil za ločitev.

Letourneau je umrla obdana s svojimi otroki, ob njej pa je bil tudi Fualaau, poročajo mediji.

Si že del Joongle?

Komentarjev 5
  • Albatroz 08:28 11.julij 2020.

    To je po njihovem mnenju bil tabu in groza, da pa so bogati starostbiki kupovali suženske najstnice za razkazovanje moči in z njimi delali grozodejstva pa je bilo čisto normalno.

  • žurnalWTF 14:28 09.julij 2020.

    Upam da so zdaj pomirjeni vsi tisti ki jih je tako grdo prizadela... (Dumbfu*kistan)

  • Žurnalček 13:30 09.julij 2020.

    Kako morate napisati tako blesav naslov ! Ni ga moškega , ki si ne bi želel takšne tovaršice !