Magazin > Odnosi in prosti čas
98 ogledov

V tem znamenju rojenih največ bogatašev

astrologija Shutterstock
Največ milijarderjev je rojenih v znamenju Device, navaja revija Forbes.

Forbes poroča, da je glede na raziskavo, v katero je bilo vključenih 613 od 793 najbolj znanih svetovnih milijarderjev, skupina raziskovalcev in profesionalnih astrologov ugotovila, da je 12 odstotkov od mega bogatašev rojenih v znamenju Device. Pri tem gre za zemeljsko astrološko znamenje, ki zavzema obdobje med 23. avgustom in 22. septembrom ter slovi po svoji analitičnosti, diciplini in bistremu umu. Legendarni investicijski kralj Warren Buffet in Larry Ellison, lastnik ter direktor korporacije Oracle, sta morda najbolj znana milijarderja med Devicami. 

Drugo mesto Ovnu, zadnje Strelcu

Raziskava je pokazala še to, da drugo mesto med milijarderji svetovnega kova zaseda Oven z 8 odstotki, zadnje mesto pa pripada Strelcu z le 6 odstotki.

Astrologija pa je nad vsem tem v prvi vrsti kompleksna veda in potrebno se je zavedati, da stvari pri tem nikakor ne gre poenostavljati. Kot za vse ostale karakteristike, je tudi za potencial akumuliranja bogastva in stanja financ nasploh potrebno pod drobnogled vzeti 2. in 8. hišo posameznikove natalne astrološke karte. Medtem ko 2. hiša ponazarja finance in lastnino, ki si jo prislužimo in ohranjamo sami, je 8. hiša povezana s tujimi viri in kaže na to, koliko denarja lahko dobimo s strani drugih individuumov – s strani naših partnerjev, pogodb in dediščine.

Komentarjev 1
  • Ferluci 08:49 23.november 2015.

    Slučajno. Čez nekaj let jih bo pa v drugem znamenju. Vedno jih je v nekem znamenju največ. In v čem je fora?