Magazin > Odnosi in prosti čas
11210 ogledov

Vajina najljubša poza razkriva, kakšen par sta

seks, ljubezen
Kako imata najraje?

Seks je zelo pomemben faktor vsake zdrave zveze, saj se z njim najbolj povežete s svojim partnerjem. Seveda pa z njim tudi začinite svojo dolgoletno zvezo. Poze, ki jih imata najraje, razkrivajo, kako zelo sta povezana in ali ima vajina zveza globlji pomen kot le telesnega.

Misijonarsko

Že dolgo časa sta par. Eden drugemu zaključujeta stavke in vedno ste na tekočem, kje je vaš partner, kaj dela in kako se počuti. Zelo sta si blizu in sta kot par zelo predvidljiva. Tudi misijonarska poza je zelo predvidljiva.

seks, misijonarsko | Avtor: Dezzen Dezzen

Po pasje

V javnosti sta romantična in ljubeča, v spalnici pa divja, strastna in polna samozavesti. Vajina zveza je popolna kombinacija ljubezni in poželenja. Vajina najljubša aktivnost v prostem času je prav seks.

seks, po pasje | Avtor: Dezzen Dezzen

V stoje

Sta aktiven par, ki ima dolg seznam želja, ki jih želita skupaj uresničiti. Vajina ljubezen do življenja se odraža tudi v vajini spalnici. Ba sta zelo aktivna v spalnici in vsaki pozi se posvetita maksimalno. Takšna je tudi poza v stoje – aktivna, fizično naporna in intimna.

seks, ob steni | Avtor: Dezzen Dezzen

Kavbojka

Za vas je vaš moški vaš kralj, a hkrati se on zaveda, da ste ve glavne, da ve velikokrat nosite hlače v vajini zvezi. V spalnici ste zelo dominantne, kar mu je izjemno všeč. V tej pozi je veliko zaupanja in samozavesti. Moški ima namreč popoln pogled na žensko, med tem ko ona naredi večino 'dela'.

seks, kavbojka | Avtor: Dezzen Dezzen

Obrnjena kavbojka

V tej pozi je najmanj intimnosti od vseh poz. To je lahko tudi znak, da čustveno nista povezana, da gre zgolj za telesno privlačnost. Je tudi zelo pasivna poza, tako da bi ji lahko rekli tudi 'pasivna' poza. Pogovorite se s partnerjem, da v vajino zvezo vpeljeta malo več strasti.

seks, obrnjena kavbojka | Avtor: Dezzen Dezzen

 

Žlička

Seks s partnerjem vam je znan, partnerju popolnoma zaupate. Želita si bližine drugega. Pari, ki imajo radi to pozo so si zelo blizu in so v svoji zvezi popolnoma sproščeni, radi imajo bližino svojega partnerja.

seks, žlička | Avtor: Dezzen Dezzen

Poza 69

Pari, ki prakticirajo to pozo, se spoštujejo in so zelo povezani. V spalnici jim je najbolj pomemb no, da je partner zadovoljen. Dajejo in prejemajo hkrati.

Seks pod tušem

Sta zelo zaposlena, zato vama je najbolj priročno, če se strastem predata kar pod tušem.

seks, pod tušem | Avtor: Dezzen Dezzen

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice