Magazin > Odnosi in prosti čas
2544 ogledov

Zato so ženske, rojene v znamenju ribi, posebne

ženska kava sreča
Ženske, rojene v znamenju ribi, so po naravi romantične duše, zasanjane osebe dobrega srca. Pet lastnosti jih dela še dodatno posebne.

So nepopravljivi romantiki
Ženske, rojene v znamenju ribi, so nežne in čustvene. Včasih se pretvarjajo, da so neosvojljive, a njihovemu šarmu se redko kdo lahko upre. So zelo zveste partnerice, ki poskrbijo, da partnerji vedo, kaj čutijo do njih. Rade vidijo, da jim ljubljena oseba svoja čustva pokaže z drobnimi pozornostmi. So strastne ljubimke. 

Vedno pomagajo drugim
Ribe so zelo empatične. V vsakem trenutku so pripravljene pomagati drugim in jih postavljajo na prvo mesto. Nesebično bodo pomagale vsem, ne bodo pa se pustile izkoriščati. Kadar jih kdo razočara in pusti na cedilu, bo le stežka pridobil njihovo zaupanje nazaj. 

So zelo ustvarjalne
Pripadnice tega znaka so zelo ustvarjalne in polne domišljije. Nikoli jim ne zmanjka dobrih idej, ki jih znajo tudi izvesti. Svojo ustvarjalnost bodo poskušale pretvoriti v dober posel. Odlično delujejo v vsaki ekipi. Slabše se znajdejo v primerih, ko opravljajo posel, ki ga ne marajo. 

Vdane prijateljice in partnerke
Ribe so najboljše prijateljice. Svojim prijateljem stojijo ob strani, kadar jih potrebujejo, vsakemu prisluhnejo in mu poskušajo čim bolje svetovati. Vsako težavo poskušajo rešiti s pogovorom, pri čemer se poskušajo postaviti v čevlje drugega. 
Enako velja, ko so v razmerju. Partnerju so v celoti predane in zveste, kar pričakujejo tudi od partnerja. Veliko jim pomeni dobra komunikacija. 

Uživajo v tistem, kar počnejo
Ženske, rojene v znamenju ribi, živijo vsak dan, kot da je zadnji. V celoti se posvetijo stvarem, ki jih počnejo in pri tem uživajo. Njihova največja strast so potovanja in odkrivanje novih mest. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.