Magazin > Odnosi in prosti čas
50 ogledov

Zimska idila v gorah še traja

Zima Ana Fetih
Snega je v naših gorah še dovolj in ljubitelji zimskih športov vedo, da je pomladanska smuka ena najslajših.

Ste ljubitelji zime? Snega je v naših gorah še dovolj in prihajajoči praznični vikend je kot nalašč za vragolije na snegu. Na smuči, sanke ali krplje lahko skočite na idilični Veliki planini, ki ta konec tedna ponuja številne ugodnosti za smučarje in družine. Ljubitelji adrenalina bodo uživali v 2,4 km dolgi progi, ki nudi odlične pogoje za nočno sankanje, medtem ko je za romantične duše morda bolj primerno raziskovanje planine na krpljah, ki jih izposojajo na zgornji postaji nihalke. 

Na Veliki planini je eno redkih še ohranjenih pastirskih naselij te velikosti v Evropi, ki sicer zaživi poleti, planšarske dobrote pa so v okrepčevalnici Zeleni rob na voljo vse leto. S skutnimi štruklji ne morete zgrešiti, morda vmes izveste še kakšno zanimivo zgodbo rednih obiskovalcev, ki znajo v okrepčevalnici prirediti tudi pravo spontano zabavo.

Ostali zimski športi in najnovejše novice o njih, se nahajajo na naših športnih straneh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.