Magazin
20812 ogledov

Oliver: "Loteva se me panika, da ne bo časa"

oliver dragojević Ivo Cagalj, Pixsell
Veliko žalost bo v Dragojevićevi družini osvetlil svetli žarek.

Hrvaška še vedno žaluje za priljubljenim pevcem Oliverjem Dragojevićem. Težke trenutke za njegovo družino bo vendarle osvetlil dogodek, ki se ga je zelo vedselil tudi Oliver sam. Gre za rojstvo njegovega šestega vnuka.

Naraščaj že čez kak teden pričakujeta Oliverjev sin Davor in njegova soproga Karmen, ki sta se poročila leta 2016, to je njun prvi otrok.

Oliver je bil petkratni ded; prvi vnuk je Duje, rodil se je leta 2008, po katerem je Oliver poimenoval malo plovilo, s katerim je plul okrog Korčule. Tri leta kasneje sta se rodila dvojčka Lucija in Toni, leta 2014 se je rdila Margita, pred letom in pol Vinko.

Oliver Dragojević zapeljal Kongo znak? Magazin Oliver Dragojević: Poglejte, kaj je med slovesom od pevca ujela kamera

Kot se spominjajo pevčevi prijatelji, Oliver Dragojević ni imel le rad svoje vnuke, pač pa jih je naravnost oboževal. Na vprašanje, kakšen ded je, pa je v intervjuju, ki ga je dal pred poldrugih letom, odgovoril v svojem slogu: "Dober ded sem, imam pa kratek filter. Pol ure sem lahko sam z njimi, se igram z njimi, nato pa tega več ne zmorem. Prehitri so, preglasni so. Umaknem se in se po nekaj urah vrnem."  

Dodal je, da je njegova ljubezen do družine in vnukov neizmerna. "Mislim, da sem dober ded, vnuki me imajo radi. Dobri otroci so. Preden so se rodili, sploh nisem v resnici opazil, kako hitro čas beži. Njihovo odraščanje me spominja na pšenico, ki jo posejemo pred Božičem, nato pa vzklije v hitrem času. Hitro gre čas. Za neke stvari smo sami krivi, da jih nismo storili, a morali bi jih. Vem, da zmorem še mnogo tega, a loteva se me panika, da ne bo časa," je pred rojstvom svojega petega vnuka v intervjuju povedal Oliver Dragojević.

Dodal je, da je neizmerno ponosen na svoje sinove. "Tako normalni so, da me je kar strah za njih."

Pogreb Oliverja Dragojevića Magazin Oliver Dragojević: Ste videli, kaj si je privoščil duhovnik? sv. Duje Split Oliver Dragojević Ganljivo Šport Navijači so so od Dragojevića poslovili kot še od nikogar
Komentarjev 3
  • Majazmaja 09:57 07.avgust 2018.

    Da Vas ni sram!!! In Vi ste novinar(ka)?! Tole je le nekaj Vaših skrpucal, da ne omenjam nepravilnih menjav časov ... zelo vedselil -> zelo veselil se je rdila Margit -> se je rodila Margit ni imel le rad svoje ...prikaži veče vnuke -> ni imel le rad svojIH vnukOV pred Božičem -> pred božičem

  • Janez_53 12:02 04.avgust 2018.

    Avtor članka C.R., vaše sklanjanje pa je na nivoju drugega razreda osnovne šole! Kot pišete: "Oliver Dragojević ni imel le rad svoje vnuke..." je seveda popolnoma narobe, kajti napisati bi morali: "Oliver Dragojević ni imel le rad SVOJIH VNUKOV...". Pravzaprav ...prikaži več bi vas moralo biti sram, ker ne obvladate slovenskega jezika, kar bi kot neki novinar morali imeti v malem prstu!