Magazin
12129 ogledov

Opa, ste videli, kakšna je danes naša nekdanja notranja ministrica?

Vesna Györkös Žnidar Anže Petkovšek
Vesna Györkös Žnidar je popolnoma spremenila svojo podobo.

Nekdanja notranja ministrica v vladi Mira Cerarja, Vesna Györkös Žnidar, se je te dni udeležila javnega dogodka, na katerem so v organizaciji časopisne hiše Večer in Štajerske gospodarske zbornice izbirali najboljše podravsko podjetje. To je mimogrede postalo podjetje Teta Frida. 

Vesna Györkös Žnidar Slovenija Nekdanja ministrica razočarana izstopila iz stranke

Na prireditvi so bili številni povabljeni gostje, med njimi pa je bila tudi Vesna Györkoös Žnidar, ki se je po izstopu iz aktivne državne politike popolnoma spremenila. Nekoč je imela rdeče lase, za časa ministrovanja in še konec letošnjega avgusta je bila blondinka, danes pa je nekdanja ministrica črnolaska.

Vesna Györkös Žnidar | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Na fotografiji z nekdanjo ministrico je "njen" takratni državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve Andrej Špenga.

Vesna Györkös Žnidar Magazin Foto: Ministrica Žnidar ob koncu mandata ni več to, kar je bila

Potem, ko ji je s koncem Cerarjeve vlade prenehala funkcija ministrice, se je Györkös Žnidarjeva vrnila v odvetniške vode. Svojo pisarno ima v Mariboru. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • ode 19:25 21.oktober 2019.

    Mnoge po prehodu v menopavzo postanejo lovače, ker dajo takrat povsem brez skrbi noge narazen. Zato se morajo, seveda, temu primerno urediti.

  • perhan63 19:54 20.oktober 2019.

    bljak od babe"

  • Dušan Ahlin 15:58 20.oktober 2019.

    Edina , katera je vedela kaj je treba narediti, pa še to so levičarji spodnesli in to tik pred drugim valom nezakonitih množičnioh migracij, ona je s svojimi dejanji hotela to norijo vsaj malo ustaviti, pa ji ni uspelo, levičarski ...prikaži več izdajalci Slovenije so še to uničuli.