Magazin
68 ogledov

Oslič s pršutom

Preprosto in zelo okusno. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Nekateri kulinarični užitki prepričajo tudi z enostavno in hitro pripravo. Brbončice razvajajte z okusnimi ribjimi zvitki s pršutom.

Potrebujete:

  • 4 fileje osliča
  • 5 dag stopljenega masla
  • 8 rezin pršuta


Priprava:

  • Osličeve fileje prepolovite.
  • Vsakega premažite z omehčanim maslom, nato jih zavijte v rezino pršuta in ponovno premažite z maslom.
  • Fileje postavite v pekač in približno 15 minut pecite v pečici, ogreti na 200 stopinj.
  • Zapečeni fileji se priležejo k rižu, pireju, kuskusu ...


Dober tek!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.