Magazin
30 ogledov

"Otoček" lahko kupite za 5,2 milijona

Orsos
1/16
Orsos
Milijonarji so se razveselili še ene prestižne jahte, ki pravzaprav spominja na otok. Že sanjarite o zalivu, kamor bi zasidrali svojega, če bi si ga seveda lahko privoščili?

Proizvajalec, Orsos Islands, na svojih potujočih otočkih zagotavlja razkošna, a zelo sproščena doživetja za vso družino, pa tudi za nepozabne počitnice s prijatelji. Na jahti ali otoku, kot ga raje poimenujejo, lahko biva 12 parov, saj se v palubi skriva 6 spalnic, velikih kar 20 kvadratnih metrov, s kopalnicami in seveda velikimi panoramskimi okni.

Narejen za zabave

Osrednji del jahte ali otoka je narejen za uživanje, sončenje in zabave. Tropsko vzdušje pričarajo palme in drugo rastlinje, za ohladitev poskrbi velik jacuzzi, poležavanju so namenjene velike in udobne sedežne garniture, tisti, ki bi sončnim žarkom radi ubežali, pa se lahko družijo na pokriti in ohlajeni terasi.

Seveda so sanjske počitnice zopet rezervirane le za petičneže. Z jahto se bodo lahko pohvalili vsi, ki bodo zanjo segli v žep za vsaj 5,2 milijona evrov, mi pa se bomo zadovoljili s sanjarjenjem ob fotografijah in videu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.