Magazin
19 ogledov

PANČ presenetil in nasmejal

1/34
Žurnal24 main
Prvi stand-up festival, prvi nastopi, prve svečke … PANČ – Festival stand-up komedije si je prislužil vse to. Festival, ki se je odvijal na ploščadi na Ljubljanskem gradu, je presenetil v vseh pogledih.

Prvi dan jo je komikom rahlo zagodel dež, tako da so morali predstavo prenesti v notranjo dvorano na gradu in so zaradi pomanjkanja prostora predstavo uprizorili dvakrat. Drugi in tretji dan je zaradi velikega obiska in lepega vremena predstava potekala na prostem za obzidjem gradu. Poleg domačih komikov sta tukaj nastopila še dva hrvaška komika. Organizatorji za naslednje leto napovedujejo in si tudi želijo še več novih domačih in tujih komikov. Festival je nedvomno uspel in organizatorji pod vodstvom Tina Vodopivca se že pripravljajo na naslednje leto. Prav tako pa imajo namen ustanoviti Akademijo za komike, kamor se bodo lahko prijavili mladi in stari, ki si želijo postati novi slovenski stand-up komiki.

Komiki, ki so nastopili, so: Lucija Ćirović, Perica Jerković, Boštjan Gorenc - Pižama, Mladen Pahovič, Jure Murko, Vid Valič, Klemen Mauhler, Klemen Bučan, Andrej Colarič, Vanči Žorž, Miki Bubulj, Ranko Babić, Tin Vodopivec ter dva hrvaška komika Marina Orsag in Domagoj Pintarič .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.