Magazin
31 ogledov

Pet dejstev o seksu, ki jih je povozil čas

Kadar težave niso psihološkega izvora, so lahko simptom bolezni. (Foto: Shutters Žurnal24 main
V svetu seksa je mnogo mitov, med katerimi pa se znajdejo tudi taki, ki jih je že dolgo nazaj prerasel čas.

Dolgo je veljalo, da moški več varajo od žensk, da si bolj želijo seksa kot nežnejši spol in da je najboljši seks tisti, ki je spontan. Sedaj, ko naj bi bile ženske enakopravne moškim in imele vedno več moči, so se zrušili tudi marsikateri miti, ki so nekoč veljali.

  • Moški si bolj želijo seksa kot ženske.
    Ni res. Ženske si prav tako zelo pogosto zaželimo seksa, a nas mnoge obveznosti čez dan resnično utrudijo. Kljub temu smo velikokrat pod vplivom hormonov in bi svojega fanta čim prej spravile v posteljo. Drži pa, da svojega moškega ne prosimo za seks.
  • Izvrsten ljubimec ne more zadovoljiti vsake ženske.
    Ne drži. Tisti, ki res veliko ve o seksu in ima veliko izkušenj, bo zadovoljil vsako dekle. Je pa res, da se mnogi sami pohvalijo s svojim znanjem, kar ne gre verjeti vsakemu. Izkušen moški ve, kako zadovoljiti žensko in jo pripeljati do nepozabnega vrhunca.
  • Srečni pari vedno uživajo v dobrem seksu.
    Popolnoma neresnično. Pari, ki so v dolgotrajnem razmerju, pogosto padejo v rutino. Gre za povsem normalen in pogost pojav, zato je dobro kdaj pa kdaj popestriti seksualno življenje. Predvsem pa je pomembno, da na rutino ne gledate kot težavo, saj se rutina prikrade skoraj v vsak odnos.
  • Najboljši seks je spontan.
    Spet ni res. Spontan seks lahko popolnoma vzburi, a tudi načrtovan spolni odnos lahko pripelje do vrhunske izkušnje. Skrivnost je v načrtu, saj že samo razmišljanje o izvedbi pripelje do neverjetne seksualne atmosfere. Načrtovan seks je stvar, ki jo dolgo pričakujete, in bolj boste z njim zavlačevali, večji bo užitek.
  • Moški več varajo od žensk.
    Mit ne drži več. Morda so včasih res varali več kot ženske, a v sodobni družbi to ne velja več. Ženske so spustile svoje ovire in po številu partnerjev ne zaostajajo za moškimi. Prav tako vedno več varajo in promiskuiteta že dolgo ni več le stvar moških. Tudi ženske smo prevzele seksualno moč.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.