Magazin
53 ogledov

Pet filmov za ljubezen

Ljubezen ne le na platnu. Žurnal24 main
Kolikokrat ste že gledali film, ki ga je izbral vaš partner in vam ni bil prav nič všeč? Pa tudi obratno se je verjetno zgodilo že kar velikokrat.

Fantje bi akcijo, punce pa romantiko. Zato največkrat sprejmeta kompromis in gledata enkrat po njegovi izbiri, drugič po njeni. Veliko je filmov, ki zadovoljijo oba, a malo manj je takih z ljubezensko tematiko. Vi pa si tako želite, da bi si skupaj ogledala ljubezenski film, pri katerem bi uživala oba. Zato je tu nekaj filmov, ki tudi vašega moškega ne bodo pustili hladnega in ob koncu filma ne bo rekel: "Še ena brezvezna doza sladkorja."

After Sex
Zabavna komedija režiserja Erica Amadia predstavi devet različnih razmerji. Zabavni in popolnoma odkriti dialogi vaju ne bodo pustili ravnodušnih.

P. S. Ljubim te
Režiser Richard LaGravnese je posnel dramo, ki bo orosila tudi njegove oči, ve pa si pripravite kar cel paket robčkov. Poleg zgodbe pa vas bo očaral tudi postavni Gerard Butler.

Amélie
Zgodba o naivni in čustveni Amélie, ki pomaga ljudem okoli sebe in pri tem odkrije ljubezen. Sladko magično zgodbo, ki se odvija sredi mesta ljubezni, Pariza, je režiral Jean-Pierre Jeunet.

Bližnji odnosi
S čustvi nabit film o ljubosumju, maščevanju, nezvestobi in lažeh. Bližnji odnosi so ljubezenska zgodba našega časa, odkrita in tudi kruta. Zanj Julia Roberts in Natalie Portman, zanjo Jude Law in Clive Owen.

Alfie
Leta 2004 je Jude Law poleg filma Bližnji odnosi posnel tudi zabavno dramo Alfie. Britanski zapeljivec, ki živi na Manhattnu, lomi srca zapeljivih deklet in pri tem izpolnjuje svoj cilj: imeti čim več žensk. Dokler ne spozna Nikki, ki jo igra krasna Sienna Miller. In kaj bo pri tem filmu všeč ženskam? Jude Law!

"Zagovarjam evropsko filozofijo, predvsem se ukvarjam z vinom, ženskami in ... Pravzaprav je to vse. Vino in ženske. Čeprav tudi ženska z žensko ni slabo."  Alfie Elkins

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.