Magazin
30 ogledov

Pet filmov za večer s prijateljicami

Marija Antoaneta med kilogrami sladkorja. Žurnal24 main
Boste konec tedna s prijateljicami raje kot diskoteko izbrale miren večer pri vas doma in v toplem zavetju gledale filme?

Pred veselim decembrom in zabavami, ki bodo sledile ena za drugo, si lahko s prijateljicami nabirate moči z mirnim filmskim maratonom, ki vas bo popeljal v čarobne zgodbe, divje zabave in zanimive razplete.

 

Seks v mestu

Film, ob katerem boste očarane nad oblačili, razočarane nad moškimi in navdušene nad prijateljstvom. Punce z Manhattna bodo odlična inspiracija za naslednjo zabavo, na kateri ne boste vedeli, kateri koktajl naročiti.

 

Marija Antoaneta

Navdušene boste nad barvami, oblekami in bogato dekoracijo dvorca, ki so v filmu na trenutke postavljene pred samo zgodbo. Ob spoznavanju življenja osamljene Marije na dvoru, polnem škandalov in spletk, vam bodo zadišali sladki mafini, sladoled in bonbončki, saj je režiserka Sofia Coppola posnela film sladkih barv.

 

Življenje v rožnatem

V filmu o edinstveni Edith Piaf boste uživale vse, ki vas navdušujejo šansoni. Marion Cotillard je v vlogi krhke, a neuničljive Edith blestela in si za vlogo prislužila tudi oskarja. Skozi čudovito glasbo boste spoznale življenje nesmrtne legende od njenih začetkov v revnem pariškem predmestju do sijajev New Yorka.

 

Druga sestra Boleyn

Zgodba vas popelje v 16. stoletje na angleški dvor, kjer spletke, pohlep in ljubosumje skoraj zrušijo sestrsko navezo, ki pa se izkaže za edino pravo in močno. Med gledanjem se bodo prijateljice razdelile med podpornice svetlolase Scarlett Johansson in tiste, ki bodo navijale za rjavolaso Natalie Portman.

 

Ljubezen v Barceloni

Woody Allen vas bo popeljal na ulice Barcelone, kjer bosta prijateljici spoznali zapeljivega umetnika in se zapletli v njegovo življenje, polno čustvenih nihanj in ljubezenskih viharjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.