Magazin
29 ogledov

Peter in Vid za prilogo Zame

Vid Valič, Peter Poles
1/27
Žurnal24 main
V petek, 4. junija, vam vroče branje prinaša junijska številka Zame, brezplačna priloga časnika Žurnal24. Pričakujeta vas nasmejana Peter Poles in Vid Valič.

Spet vas čaka tudi veliko mode – tokrat veliko o najbolj vročih, zapeljivih poletnih modnih kosih. Lepotna zapoved letošnjega poletja so nohti drznih barv, lepotna zapoved vsakega poletja pa je popolna, čista koža. Ko boste pripravljali piknik, ne pozabite, da bo vse skupaj prijetneje, če boste plastično posodo zamenjali s porcelanom, steklom, lesom ... Na pikniku se razvajajte s pikantnimi perutničkami in češnjevim kolačem in poleti odpotujte na Korziko, Formentero ali Kreto. Vse to vam ponuja Zame.

In nenazadnje! Nikakor ne spreglejte zabavnega intervjuja s simpatičnim in trenutno najbolj vročim voditeljskim parom, Petrom Polesom in Vidom Valičem. Kako so nastajale Petrove in Vidove fotografije za naslovnico in intervju, poglejte v pripetem videu, utrinke s snemanja pa poglejte v galeriji. V petek zjutraj torej poiščite svoj izvod Zame!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.