Magazin
633 ogledov

Po zaušnici prava bomba

Žurnal24 main
Namesto dobrodošlice me je doletela zaušnica. Odrinila me je od sebe in opazil sem, da je to storila na igriv način. Vrgla se je na posteljo in se delala, da je ne zanima.

Kar sem iskal, sem dobil. Klatil sem se s prijatelji, zvečer pa čakal na to, da bi se me moja draga usmilila in me vzela pod odejo. Enkrat je bilo tega seveda konec in namesto dobrodošlice sem prejel zaušnico. Močno me je zaskelelo tik za ušesom, kjer so pristali njeni sicer drobni prsti.

Tako zelo sem bil presenečen nad njenim odzivom, da nisem vedel, kaj naj si mislim. Edino, v kar sem bil prepričan, je bilo to, da me je povsem upravičeno. Ko je videla, da nisem popenil, se ji je na obraz narisalo obžalovanje. Stopila je korak proti meni in me objela. Strinjal sem se z njo, da tako ne gre več naprej, zato sem obljubil, da ne bom več tako zelo kolovratil, in v istem hipu potisnil svoje dlani navzdol po njenem hrbtu vse do izbočenih ritnic in jih položil nanje. Rekla je, da sem nepopravljiv, jaz pa, da se bom potrudil. Seveda je imela v mislih moje neprestano hrepenenje po njenem telesu, jaz pa sem se delal, da nisem mislil tega.

Odrinila me je od sebe in opazil sem, da je to storila na nekako igriv način. Vrgla se je na posteljo in se delala, da je ne zanima. Ko sem legel k njej in roko potisnil preko boka, se je povsem obrnila stran. Pred seboj sem imel njen hrbet, a tudi njeno lepo ritko, ki jo je potisnila precej nazaj. Vedela je, kaj mi s tem naredi v glavi in da umika ne bo več. Povsem sem se stisnil k njej, z rokami polzel tokrat navzgor in se oprijel njenih pošteno velikih prsi. Z nabreklino v hlačah sem se povsem stisnil k njeni zadnjici in ji zašepetal na uho, da sem čisto nor nanjo.

Šlo ji je na smeh, kar je bil dober znak, zato sem se odločil še za nekoliko drznejšo potezo. Z levico sem segel k njenim hlačnim gumbom, ki so hitro odskočili iz gumbnic ter odprli prosto pot v njene spodnjice. Prav počasi sem s prsti prodiral naprej in se razveselil, ko sem opazil, kako močno tišči trebuh navznoter, da bi mi bilo lažje. Ko sem se z vrhovi prstov prebil do njenega mednožja, je bilo tam že pošteno vroče in vlažno, ko pa sem se tam spodaj začel še igrati z njimi, so bile stare zamere pozabljene.

seks par ljubezen  | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Njena roka je segla nazaj in tipala za mojim korenjakom, ki sem ga velikodušno izpustil iz hlač, da ji je odskočil naravnost v dlan. Pošteno ga je zagrabila in presenečenje s klofuto je v trenutku izginilo iz mojih misli.
Medtem sem ji navzdol potiskal nadležne hlače, ki so vendarle pristale nekje pri kolenih, nato pa sem se zazrl navzdol v njeno prelepo ritko, ki so jo krasile seksi tangice. Božal sem jo po ritnicah, jo poljubljal po vratu, ona pa je vse čvrsteje grabila za mojega trdega tička. Ta je kmalu začel tiščati na zadnja vrata, drgniti ob vlažno tkanino in jo spravljati ob pamet.

S prsti sem odmaknil spodnjice z mokre muce in ji korenjaka prislonil obnjo. Sledil je globok vdih, njeno telo je otrpnilo, moj pohotnež pa se je prebil skozi vhod njene voljne češpljice. Za trenutek sem postal globoko v njej in prevračal oči v jamicah, nato pa ga prav počasi vlekel nazaj, kar je pospremila z glasnim izdihom. Njena roka je pristala na mojem boku in me vlekla nazaj. Močno si me je želela v sebi, zato sem še s toliko večjim veseljem nadaljeval. Krepko sem se oprijemal njenih bokov, njena zadnjica pa je vse bolj lezla nazaj proti meni, se napenjala in me spravljala ob pamet.

Tako lepo jo je bilo gledati od zadaj, kako pohotno se mi nastavlja in si me želi, medtem pa uživati ob pogledu na čvrstega korenjaka, kako prodira vanjo.
Bilo je prelepo, da bi lahko dolgo trajalo, zato se nisem čudil, ko je po nekaj kratkih minutah začelo vreti v meni in naposled na vso moč izbruhnilo skozi tiča, katerega sem še ravno pravi trenutek potegnil na plano ter ga naslonil med njeni pohotni ritnici, da se je vrela bela lava razlila mednju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.