Magazin
40 ogledov

Podarjamo otroška igrala

Žurnal24 main
Pričel se je nov nagradni natečaj, v katerem podarjamo otroška igrala. Sodelovanje je zelo preprosto.

V nagradnem natečaju sodelujete tako, da vaš otrok nariše risbo, na kateri se s prijatelji igra na igrišču.

Risbo pošljete po pošti na naslov Žurnal media, d. o. o., Bravničarjeva 13, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na marketing@zurnal24.si s pripisom "Podarjamo otroška igrala" najkasneje do 1. 6. 2011.

Izmed vseh prejetih risb bomo izžrebali tri nagrajence, ki bodo po zaključku nagradne igre v petek, 3. 6. 2011, objavljeni v Žurnalu24. Nagrajenci nagradnega natečaja dovoljujejo objavo poslane risbe v Žurnalu24. Več o pravilih nagradnega natečaja si preberite spodaj.

NAGRADE:

1. nagrada: Trampolin Hudora

 

 

 

 

2. nagrada: Enojna gugalnica Kettler Basic 1

 

 

 

 

3. nagrada: Tobogan Big Fun Slide

 

 

 

 

 

 

 

 

        WWW.IGRARIJA.COM


PRAVILNIK O ORGANIZACIJI IN IZVEDBI NAGRADNEGA NATEČAJA PODARJAMO OTROŠKA IGRALA

1. Splošne določbe in potek akcije

Nagradni natečaj Podarjamo otroška igrala, ki ga organizira Žurnal media, d. o. o., v sodelovanju s podjetjem Enim, d. o. o. (v nadaljevanju organizator), bo potekal od 20. 5. 2011 do 01. 06 . 2011.

Sodelovanje v nagradnem natečaju Podarjamo otroška igrala je možno tako, da vaš otrok nariše risbo, na kateri se igra s svojimi prijatelji na igrišču. V izboru sodelujejo vse risbe, ki bodo do 1. 6. 2011 prispele na naslov Žurnal media, d. o. o., Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana ali preko elektronske pošte na naslov: marketing@zurnal24.si s pripisom "Podarjamo otroška igrala". Vsak sodelujoči lahko pošlje večje število risb.

Med sodelujočimi bomo izžrebali tri nagrajence, ki bodo prejeli po eno nagrado (skupno tri nagrade).

Nagrade so naslednje:

  1. trampolin Hudora
  2. enojna gugalnica Kettler Basic 1
  3. tobogan Big Fun Slide

Pravila nagradnega natečaja Podarjamo otroška igrala in pogoji sodelovanja bodo od 20. 5. 2011 objavljena na www.zurnal24.si/podarjamo-otroska-igrala.

2. Postopek sodelovanja

Sodelovanje v nagradnem natečaju Podarjamo otroška igrala je možno tako, da pošljete risbo vašega otroka, na kateri se igra s svojimi prijatelji, po pošti na naslov Žurnal media, d. o. o., Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov: marketing@zurnal24.si do srede, 1. 6. 2011. Vsak sodelujoči lahko pošlje večje število risb.

3. Izbor nagrajencev

Žrebanje bo opravljeno 2. 6. 2011. Žrebanje poteka v navzočnosti komisije, ki jo sestavljajo tri osebe. Vsi trije so zaposleni v podjetju organizatorja.

Zapisnik žrebanja, ki ga pripravi komisija, in seznam izžrebancev se hranita v podjetju Žurnal media, d. o. o., nagrajenci pa bodo o nagradi obveščeni po elektronski pošti. Žreb komisije je dokončen in pritožba nanj ni možna.

Če organizator zazna zlorabo sodelovanja v nagradnem natečaju, ima pravico udeleženca diskvalificirati.

4. Nagrajenci

Organizator bo nagrajence o prejemu nagrade obvestil po elektronski pošti.

S sodelovanjem v nagradnem natečaju Podarjamo otroška igrala sodelujoči soglašajo s temi pravili. Sporočeni osnovni podatki nagrajenca (ime, priimek in naslov) ter davčna številka so pogoj za prejetje nagrade. Za mladoletne nagrajence izpolnijo in podpišejo izjavo o strinjanju za koriščenje nagrade starši oziroma zakoniti zastopniki. Podrobnejša navodila o prejetju nagrade bodo nagrajencu sporočena skupaj z obvestilom o nagradi.

V nagradnem znesku ni vključenih vseh davčnih obveznosti. Nagrajenec mora sam pred prevzemom nagrade, ki je višja od zneska 60 evrov, poravnati znesek akontacije dohodnine (davek od osebnih prejemkov) v skladu s prvim odstavkom 126. člena ZDOH-2. Akontacijo dohodnine (če ta obveznost nastane – odvisno od vrednosti nagrad) za prejete nagrade nagrajenec poravna organizatorju pred prevzemom nagrade, za nagrajenca pa jo odvede na zakonsko predpisani vplačilni račun akontacije dohodnine pri DURS organizator nagradne igre.

Nagrad ni možno zamenjati za drugo blago in niso izplačljive v gotovini. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradnem natečaju Podarjamo otroška igrala. Vsak sodelujoči v nagradnem natečaju Podarjamo otroška igrala je lahko izžreban samo enkrat. V primeru, da je nekdo izžreban dvakrat, se mu druge nagrade ne podeli, ampak se žrebanje ponovi.

Do nagrad niso upravičeni vsi zaposleni in zunanji sodelavci podjetja Žurnal media, d.o.o., vključno z njihovimi ožjimi sorodniki.

5. Zasebnost in varstvo podatkov

Sodelujoči s sodelovanjem v nagradnem natečaju Podarjamo otroška igrala dovoli organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS 68/2004). Organizator se zavezuje, da bo skrbno in skladno z zakonodajo varoval podatke sodelujočih v nagradni igri.

S sodelovanjem v nagradnem natečaju Podarjamo otroška igrala sodelujoči dovoli organizatorju, da se, če je izžreban, njegovi podatki, to so IME, PRIIMEK in KRAJ BIVANJA objavijo v medijih organizatorja. S sodelovanjem v nagradnem natečaju Podarjamo otroška igrala dovoljuje, da podjetje žurnal media, d. o. o. njegove osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: statistične obdelave, segmentacijo kupcev, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje in zbiranje naročil. Osebne podatke lahko obdelujeta neomejeno oziroma do preklica udeleženčeve pisne privolitve. Preklic privolitve za uporabo lahko sodelujoči pošlje pisno na Žurnal media d. o. o., Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana ali po e-mailu na naslov: marketing@zurnal24.si.

Organizator si pridržuje pravico, da v medijih objavi imena nagrajencev in fotografije ter posnetke morebitne podelitve nagrad. Za objavo imen, fotografij in posnetkov podelitve v medijih ter za sodelovanje na javnem dogodku organizatorju nagrajencem ni treba plačati.

6. Pritožbe

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v zakonsko določenem roku in o tem obvestil udeleženca.

7. Spremembe pravil in pogojev

Organizator lahko spremeni ta pravila, če to zahtevajo tehnični ali komercialni vzroki ali vzroki na strani javnosti. Organizator bo o vseh spremembah in novostih akcije sproti obveščal udeležence.

Žurnal media, d. o. o.