Magazin
19 ogledov

Poiščite svoj zaklad z DBS!

Za sodelovanje v nagradni igri potrebujete album, ki bo v ponedeljek, 14. marca, Žurnal24 main
Sodelujte v nagradni igri in si priigrajte srebrnik ali set slovenskih evrokovancev!

Zberite kovance in poiščite svoj zaklad!

Deželno banko Slovenije je Banka Slovenije že 4. leto zapored izbrala za ekskluzivno prodajo spominskih in zbirateljskih kovancev, ki jih Republika Slovenija izdaja ob različnih priložnostih.

  • Na www.zurnal24.si/magazin ali v ponedeljkovem Žurnal24 poiščite album Deželne banke Slovenije.
  • V tednu od 14. 3. do 18. 3. 2011 spremljajte oglase Deželne banke Slovenije, objavljene v Žurnalu24 in na www.zurnal24.si/magazin ter vsak dan izrežite objavljen kupon v obliki izbranega kovanca.
  • Izrezane kovance prilepite v album, dodajte svoje osebne podatke in izpolnjen album najkasneje do 28. marca pošljite na naslov Žurnala med

Na kuponih boste našli izbrane numizmatične vrednosti, izdane v preteklih letih: srebrnik, izdan ob svetovnem prvenstvu v poletih v Planici; kovanec za evra, izdan ob 200. obletnici ustanovitve Botaničnega vrta v Ljubljani; srebrnik, izdan ob 100. obletnici prvega poleta z motornim letalom na Slovenskem; srebrnik, izdan ob 100. obletnici rojstva slikarja Zorana Mušiča; ter set slovenskih evrokovancev.

Spremljajte oglase Deželne banke Slovenije, ki bodo v tednu od 14. 3. do 18. 3. 2011 objavljeni v Žurnalu24 in na www.zurnal24.si/ magazin. Objavljane kovance izrežite in jih nalepite ne ustrezna mesta plakata oziroma albuma Deželne banke Slovenije. Na s kuponi pravilno izpolnjenem albumu  navedite svoje osebne podatke in se podpišite, album pa najpozneje do 28. marca 2011 (velja datum poštnega žiga) pošljite v kuverti po pošti na naslov: ŽURNAL MEDIA, d. o. o., Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, s pripisom “DBS – nagradna igra”.

1. - 3. nagrada:

srebrnik, izdan ob priložnosti »Ljubljana - svetovna prestolnica knjige«

 

4. in 5. nagrada:

set slovenskih evrokovancev 2010

 

Žrebanje bo 29. 3. 2011, rezultati žrebanja pa bodo objavljeni 30. 3. 2011 na spletni strani www.zurnal24.si in v časopisu Žurnal24.

Pogoje za sodelovanje v nagradni igri najdete na zadnji strani plakata in na www.zurnal24.si.

 

 

PLAKAT - ZEMLJEVID

KOVANCI