Magazin
29 ogledov

Ponosna mamica in dobra kuharica

1/2
Žurnal24 main
Svojo drugo plat je tokrat razkrila atletinja in večkratna državna prvakinja v troskoku Snežana Rodić. "Kuhanje mi gre dobro od rok," se pohvali 26-letna Koprčanka.


Ponosna mamica hčerke Lare, ki se, kot boste lahko videli v tem videointervjuju, že dobro znajde pred kamero, pravi, da zelo rada poležava. Snežana Rodić z dekliškim priimkom Vukmirović (njen mož je nekdanji nogometni reprezentant in član Interblocka Aleksander Rodić) nam je v naši redni tedenski rubriki Druga plat še zaupala, kdaj se je prvič zaljubila in kako daleč bi zavrtela časovni stroj. "Preveč se vlaga v ekipne športe," je potarnala 26-letna atletinja, ki ima zanimiv ritual – če na določeni tekmi doseže dober rezultat, potem ima na naslednjem tekmovanju isto oblačilo. Sicer pa sanja o sreči in se zelo boji letenja ter višine. Kaj pa njen glasbeni okus? Preverite v videointervjuju s Snežano Rodić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.