Magazin
0 ogledov

Postaven, postavnejši, Ashton

1/23
Žurnal24 main
Zakaj bi le fantje uživali ob spoznavanju svetovnih lepotic, ki so predstavljene v moškem pogledu? Od zdaj naprej bomo tudi punce prišle na svoj račun.

Enaintridesetletni Christopher Ashton Kutcher zna očarati dekle. Zadnja, ki je podlegla njegovemu čaru, je 15 let starejša Demi Moore, s katero sta skupaj že šest let. Zdaj postavnemu igralcu zavida marsikdo, vedno pa ni bilo tako. Ashton ni imel brezskrbnega otroštva. Bolezen brata dvojčka, ločitev staršev in težko delo, da je lahko preživel, so stvari, ki so na njem pustile pečat. Brat Michael, ki je zdaj popolnoma zdrav, iskreno spoštuje Ashtona, saj ga ta, kot pravi sam, ni nikoli zapustil in mu vedno izkazoval bratsko ljubezen.

Med študijem biokemije si je Ashton denar služil s pometanjem prahu v neki tovarni. V tistem času je zmagal na tekmovanju Fresh Faces of Iowa, kjer so iskali nove modele. Z zmago si je prislužil potovanje v New York in tam podpisal pogodbo pri priznani modni agenciji Next Agency. Takoj se je znašel na modnih brveh v Parizu in Milanu, med drugim pa je bil v svoji manekenski karieri tudi obraz znamke Abercrombie & Fitch, kjer izbirajo le tiste z najbolj zavidanja vredno postavo. Spomladi leta 1998 je dobil vlogo Kelsa v seriji Oh, ta sedemdeseta, ki ga je izstrelila med zvezde.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.