Magazin
61 ogledov

Pozor, trije novi akrobatski položaji!

Časa za vajo imate dva tedna, nato vas čaka nova lekcija ... Življenje je pač uč Žurnal24 main
Ste dobro zvadili stisnjeni in napol stisnjeni položaj? No, v naslednjih dneh boste vadili še več, saj naslednja lekcija prinaša kar tri precej akrobatske položaje. In dva imata zelo zanimivo ime.

Na vrsti so cepljenje bambusa (karkoli si že v tem trenutku predstavljate pod to besedno zvezo), na prvi pogled nekoliko bizarno zabijanje žeblja in dvignjeni položaj. Tečaj kamasutre se torej nadaljuje.

Cepljenje bambusa
Spet boste potrebovali akrobatsko znanje. Ljubimka se mora namreč med seksom upogibati in stegovati noge, kar zahteva precej gibčnosti. In tudi kondicije, saj mora "postopek" vztrajno ponavljati. Kako torej cepiti bambus v postelji? Ljubimka eno nogo dvigne in jo položi na parterjevo ramo. Čez nekaj časa jo spusti in dvigne drugo – to je vsa skrivnost cepljenja bambusa!  Sicer pa ti odločni gibi spominjajo na zagrete mlade parčke, ki se med rjuhami (ali na zadnjem sedežu avtomobila) zabavajo z izumljanjem in preizkušanjem novih položajev ljubljenja na začetku razmerja.

Kako cepljenje bambusa občuti moški? Ko ona izmenično dviguje nogi, penis stisne najprej en del vaginalnih mišic, potem pa še drugi, kar prinaša zelo nenavadne občutke. In ženska? Ker položaj ljubimcu daje občutek, da je nekaj posebnega, mu pomagajte, da se posveti uživanju. Vi pa se zabavajte s preizkušanjem lastne gibčnosti! Če ne bo šlo dolgo, razmislite o jogi ali vsaj raztezalnih vajah.

Zabijanje žeblja
Da lahko žebelj zabijete tudi brez kladiva, se prepričajte v postelji, pa čeprav se sliši nevarno. Gre pa takole: ženska mora nogo položiti na partnerjevo čelo – njena noga in stopalo v tem položaju spomnita na kladivo, ki udarja po žeblju – ljubimčevi glavi (žebelj torej ni tisto, na kar ste najbrž najprej pomislili). Moški, medtem ko suvate penis tja, kamor je pač treba, se bo noga vaše "žrtve" premikala, s tem pa se bo spreminjala spolna napetost ter občutki med nožnico in penisom. A pozor, ni vsak navdušen nad tem, da mu na čelu počiva partneričina noga! Ljubimke, zabijanje žeblja za vas ne bo ravno zelo uživaško. Popestrite si ga tako, da opazujete partnerjev obraz, ko spoznava nenavadne občutke.

Dvignjeni položaj
Tudi ta položaj zahteva dvigovanje ženskih nog. Ljubimka stopala dvigne nad partnerjeva ramena, moški poklekne pred njo in prodre vanjo. S stiskanjem stegen ženska pri tem opravi levji delež pri iskanju užitka in s tem pri obeh vzbuja zelo nenavadno prijetne občutke. Ljubimci naj ta položaj preizkusijo, če so zelo utrujeni, omejeno gibljivi ali pa kar tako. Ker z lahkoto dosežejo ljubimkina meča in stopala, jih lahko božajo ali se opirajo nanje, medtem ko živahno suvajo od spodaj. Ženske z obremenjevanjem stegen pritiskajo penis, zato lahko povečajo trenje med nožnico in penisom – vzburjenost obeh bo tako še večja.

Torej? Čas za akcijo je ... takoj zdaj!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.