Magazin
253 ogledov

Prebudil sem se s tičem v njenih ustih

erotično Žurnal24 main
Upošteval sem mamin nasvet in sem po končanem neuspešnem razmerju z zadnjim dekletom, kar sam odpotoval v tujino. Mrzle domače kraje sem zamenjal z dobrimi tridesetimi stopinjami, kristalno čistim morjem in 24-urno postrežbo.

Prihranki naenkrat niso imeli več smisla, zato se mi je zdela ideja, da jih zapravim za užitek, več kot primerna. Sprehajal sem se po peščeni plaži in z nasmeškom na ustnicah opazoval lepa dekleta ter na splošno živahne ljudi okoli sebe. Spraševal sem se kako je mogoče v nekaj urah živeti tako zelo drugače. Doma v bundi in s sivino nad sabo, tu pa pod vročim soncem s hladnim pivom v roki.

Odločil sem se, da skočim v vodo in malce zaplavam. Bolj, ko sem se odmikal od obala, tišje je postajalo in zdelo se mi je, da mi ne more biti lepše v življenju kot mi je bilo. K obali sem plaval na drugem mestu in nenadoma v plitvini opazil neko dekle. Dolgolasa rdečelaska je sedela do pasu v vodi in naslonjena nazaj na roke sončila najlepše prsi kar sem jih kdaj videl v živo. Ko sem priplaval bližje sem opazil nežne pege na njenih licih in se čudil kako zelo nesramežljiva je. Bolj je bilo nerodno meni kot njej, ko sem mimo nje lezel iz vode. Verjetno je opazila, da mi stoji, saj je komajda zadrževala smeh in za hip oči uprla v točko med mojimi nogami.

Nisem vedel kaj bi, a bil sem odločen, da še ne grem proč. Sedel sem na skale, da bi se osušil, ona pa je, zanimivo, nekajkrat pogledala k meni preko svoje rame. Vstala je in takrat sem videl, da niso joški edino kar je zapeljivega na njej, poleg simpatičnega obraza. Njena ritka je bila izoblikovana do popolnosti in je med napeti ritnici nagajivo ujela njene kopalke. Potegnila jih je ven, si jih namestila in krenila proti meni. V polomljeni angleščini me je vprašala od kod sem. Z veseljem sem ugotavljal, da je tam sama tako kot jaz, prihajala pa je s Češke. Ime ji je bilo Jana in še vedno je tako nesramno, nesramežljivo kazala svoje golo oprsje. Popoldne sva preživela skupaj in skozi pogovore postala prava prijatelja. Pošalila sva se, da bi lahko prihranila denar pri bivanju in se preselila v en apartma. Kmalu to ni bila več šala in sva uresničila idejo, ter tako podaljšala najino bivanje še za en teden.

Noči z Jano so bile nepozabne. Češka lepotička je bila tako zelo rada gola in nora na seks, da je ves čas čepela na mojem tiču, ali pa ga vsaj mečkala v svoji roki, če že ne v ustih. Spomnim se trenutka, ko sem jo prvič prijel za prsi. Pomislil sem, da so tako sanjske na otip kot so videti že od daleč. Precej velike dojke bledih bradavičk so ves čas prosile naj jih obdelujem s usti in se igram z ljubkimi bradavicami, ki so tako nagajivo štrlele. Češpljico je imela pobrito do zadnje dlake. Lepo gladko, nežno rožnato in dišečo. Utapljal sem se v njenih sokovih in užival v češki poeziji, ki jo je med globokimi vzdihi recitirala samo zame. Bila je prava naravna lepotica. Nikoli naličena in tako vedno ista. Tudi navsezgodaj zjutraj, ko sva odprla oči je bila videti tako prekleto seksi, da se ji nisem mogel upreti.

Večkrat sem se prebudil s tičem v njenih ustih. Počasi ga je obdelovala in me prebujala, ter se navdušeno povzpela name, ko sva se skupaj z mojim korenjakom prebudila. Njeni čudoviti ritnici sta lepo sedli v moje dlani in ni nama bilo tuje niti ljubljenje na javnem kraju. V tistem zalivčku kjer sva se prvič srečala sva se najmanj enkrat na dan dala dol.

Dnevi so kar prehitro brzeli mimo in prav zares si nisem želel domov. Tudi ona ni bila časovno omejena, naju je pa zato preganjala vse bolj prazna denarnica. Ko sem ji polzel med bedri, sem se spraševal, kako bi še naprej ostala skupaj. V trenutku potešitve sem obležal na njenem božanskem oprsju in jo vprašal ali bi prišla živet k meni v Slovenijo. "Naslednji mesec se poročim," je odvrnila z žalostnim glasom. Spomnim se, da mi je mama nekoč dejala: "Sine vedi, da imajo najlepše ženske vedno kakšno temno skrivnost." Mame imajo vedno prav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.