Magazin
7632 ogledov

Pred njim obdelovala muco

seks Shutterstock
"Dragi … Zakaj ste fantje tako zelo mahnjeni na ženske ritke?«

"Hehehe, kaj pa vem,“ se zasliši odgovor iz kopalnice. Magda se je kobacala po postelji, se postavljala v različne položaje in se opazovala v velikem stenskem ogledalu. Bilo ji je všeč, kar je videla in ni dvomila, da jo on vidi še lepše. Postavila se je na vse štiri in zadnjico naperila proti ogledalu. Pokukala je med nogami in se nasmehnila. Njena zadnjica je bila popolna in bele čipkaste hlačke na njeni zagoreli koži so jo naredile le še bolj zapeljivo.

On si je izpral usta in iz kopalnice zavpil: „Zakaj pa sprašuješ?“ „Eh, nič. Kar tako.“ Potem si je z desnico segla med noge in z iztegnjenim sredincem potegnila od ritke preko nabrekle breskvice in se ustavila tam, kjer jo je še vedno močno ščemelo. Kljub temu, da je le kakšnih petnajst minut nazaj doživela čudovit vrhunec, jo je imelo, da bi ga ponovno občutila v vsej svoji veličini. Naslonila se je na čelo in si z rokama objela ravno prav polni ritnici. Razmaknila jih je, jih potresala, se zibala v bokih in se zdela sama sebi nadvse seksi. Znova se je pobožala po mednožju in z nestrpnostjo čakala, da se vrne v sobo.

Končno je ugasnil luč v kopalnici in slišala je njegove korake, ki so postajali vse glasnejši. Priprta vrata so se odprla in za trenutek je nastala tišina.

»Moj Bog, Magda!« je vzkliknil, ko je zagledal svojo pohotnico, kako si sredi postelje tišči sredinec v češpljo.

Še vedno je stal tam in pomislil, da mu vendarle še ne bo treba spat. Sicer je lepo poskrbela zanj, a moči za še en naskok je bilo vedno dovolj. Ni se mu mudilo. Všeč mu je bilo takole z razdalje opazovati svojo mačko, kako se samozadovoljuje in ga vabi k sebi. Bila je prava požrešnica in nikoli ni imela povsem dovolj. Spraševal se je ,ali bo tako tudi čez leta ali pa se bosta drug drugega naveličala.

Spodnjice so postajale pretesne in moral je seči z roko vanje ter popraviti položaj čedalje večjega korenjaka. Zadržal se je na njem in ga božal, medtem pa gledal naravnost v muco polno njenega sredinca. Zdelo se mu je, da tiho ječi, z boki pa je tako zapeljivo vrtela, da bi najraje planil po njej in jo raztrgal. Komajda se je še zadrževal in postajal je vse bolj pohoten. Potem je Magda prijela za rob spodnjic in si jih nesramno počasi potegnila preko napetih hlebcev ter vse do kolenskega pregiba.

Zdaj se mu je povsem odprl pogled na njeno pohoto in ljubko rožnato češpljico, ki se je opazno vlažila. Ni več zdržal tam zadaj, zato je stopil k njej. Zadnjico je imela je tako visoko nastavljeno, da je zlahka objel njeno lepo rit in se ji z jezikom zaril med omamno dišeče lističe. Poljubljal jo je in jo nekaj časa razpiral s prsti, potem samo z jezikom in se vmes uspel celo spraviti iz spodnjic.

Zdaj mu je korenjak že povsem otrdel in se je vedel kot velika vzmet, ki mu je odskakovala med nogami prav vsakič, ko se je premaknil. Njene roke so pohotno grabile po njem, a ga niso vedno dosegle. Želel jo je zadovoljiti z jezikom ali pa vsaj pripeljat pred sam orgazem in se vreči poleg nje z nesramno dvignjenim tičem, ki bi postal tarča njenega neusmiljenega naskakovanja.

Tako je tudi storil in je med njenim najglasnejšim vzdihovanjem prenehal ter legel na hrbet poleg nje. Videl je, kako se ji tresejo roke in noge, kako zelo pohoten pogled ima v očeh. Vsa vročična se je spravila nanj, se razkoračila nad štrlečim udom, ga zagrabila in nastavila pod razbeljeno muco. Z mokrim tleskom je do konca sedla nanj, obrnila oči v belo polje in si objela lepo okrogli dojki. Zdelo se mu je, da ji prihaja ves čas od kar je legel poleg nje, in se je na njegovem korenjaku le še dokončno prepustila orgazmičnim krčem, ki so kar nekaj časa povsem po svoje stresali njeno seksi telo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.