Magazin
3174 ogledov

Premamila me je hišna pomočnica

seksi kostumi Shutterstock
Mudilo se mi je, a ne tako zelo, da ne bi imel časa pogledati v spalnico, kjer se je nad mojo posteljo sklanjalo čedno dekle. Njena zadnjica se je izzivalno zibala sem ter tja, medtem ko je punca ravnala odejo.

Za trenutek sem sklenil zastati med vrati, a se kar nisem mogel odtrgati od prečudovitega razgleda.
Njeni ritnici sta se še bolj napeli in rob krila ji je nevarno potegnilo navzgor, ko je šla s koleni na posteljo, da bi dosegla drugi konec. Takrat so mi čustva zameglila razum in sem krenil proti njej. Ko sem se dotaknil njene zadnjice, jo je od presenečenja skoraj vrglo s postelje. Vseeno pa je ostala v tem položaju in se le z obrazom zakopala v odejo, da bi prišla k sebi. Smejal sem se in ona tudi. Rekla je, da bi jo kmalu kap. Nato pa sem s prsti smuknil pod njeno krilo in pričel pohotno grabiti za njena lepa hlebčka. Ni se upirala.

Še vedno se je držala na vseh štirih in zadnjico molela visoko v zrak.
"Kaj pa, če pride?" me je vprašala plaho.
Mislila je na mojo ženo, ki pa je bila tisti hip že precej daleč.
"Ne bo je," sem odvrnil prepričano in nadaljeval z božanjem.
Ne, Tadeja ni bila moja žena, ne punca, niti ne ljubica.
Bila je naša hišna pomočnica in v trenutkih slabosti sem se nekoliko preveč ukvarjal z njo. Prvič se je zgodilo povsem spontano. Oba sva si zaželela drug drugega, nato pa sva pričela izkoriščati skoraj vsako priložnost, ko sva ostala sama. Še vedno pa je nisem doživljal kot skrivno ljubico in tudi ona je zatrjevala, da z menoj to počne samo zato, ker ji je seks z menoj noro všeč.
Poskušal sem se že odvrniti od tega početja, toda ko jo zalotim takole samo in izzivalno nastavljeno, pač ne morem mimo. Vedel sem, da to počne namenoma, saj dobro ve, kdaj hodim po hiši.

Njeni prelepi zadnjici se pač nisem mogel upreti.
Časa mi je pošteno zmanjkovalo, zato sem ji dvignil krilo povsem preko zadnjice in očaran zavzdihnil, ko sem zagledal njene spodnjice. Rada se je oblačila v erotično perilo in takrat je imela na sebi nekaj najbolj vročega.
Tiste spodnjice sem ji kupil jaz in upal, da jih bo resnično kdaj oblekla zame.
Z eno potezo sem jih potegnil z nje in s prsti poiskal medeno mucko, ki se mi je tako radodarno nastavljala. Njeni lepi ritnici sta ponovno zaplesali, njena voljna češpljica pa je vse močneje vlažila vrhove mojih prstov.
Prodrl sem vanjo z njimi, da je nežno zaječala, se s palcem oprl med čvrsti ritnici in zarinil še enkrat. Njen glas me je povsem zasvojil, njen hrbet pa se je takrat še močneje upognil. Nisem več zdržal.

Tresočih rok sem si odpel hlače in pograbil čvrstega korenjaka, ki je pripravljen že čakal na strel. Nekajkrat sem potegnil kožico preko nabrekle glavice, nato pa se potopil v rožnati cvet pred seboj in omamljen od užitka zastal. Tako prijetno toplo in tesno je bilo v njej.

Videl sem, kako je s prsti grabila za odejo, glavo naslonila na stran in poskušala gledati proti meni. Njene lepe ustnice so bile razprte in skoznje je prihajalo le pritajeno ječanje, ko sem ji s korenjakom polnil pohotno mucico. Tako je bila vroča, da me je žgalo okoli uda.
Z rokama je segla nazaj in si s prsti pohotno razprla ritnici. Že tako srečen sem postal še srečnejši in se zabil vanjo do zadnjega. Grabil sem jo okoli pasu in jo grobo vlekel k sebi, ona pa je vse glasneje vzdihovala, z ritko suvala nazaj in pričela cviliti, kako zelo ji prihaja. Tudi meni je in za nekaj trenutkov sem obtičal na njej, le lovil sapo in v dlaneh pozibaval njeni jedri joški.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.