Magazin
72 ogledov

Prijatelj ima srečo

Lezbijki iStockphoto Žurnal24 main
Markova punca je bila prava potrebnica. Ko je predlagala seks v troje, je bil v šoku. Kar naenkrat se je znašel med štirimi rokami.

Moj prijatelj Marko je bil zares dolgo brez dekleta, ko pa jo je končno našel, se mu je začelo na veliko dogajati. Najprej je ugotovil, da je prava potrebnica, ki nima nikoli dovolj. Rada počne stvari, o katerih je do tedaj lahko samo sanjal in kar ga je še posebej presenetilo, rada počne celo stvari, na katere še pomislil ni. Nekega večera se je zopet silovito spravila nadenj in ga izmozgala do nezavesti. Marko je navdušen nad njenim globokim grlom, ki brez težav prenese njegov stoječi projektil, s katerim se je vedno rad pohvalil, kako velikega ima. Pravi, da Maša to počne s posebnim užitkom in je na to nikoli ne nagovarja sam. Dejal je, da je enkrat prišel celo tako globoko, da je čutil njen jezik po modih, kako ga žgečka. Za znoret!

Po tistem je obležal kot krava sredi postelje in se predal cigareti, ki ga je povsem po filmsko razvajala in mirila njegova čustva, ki so kar prekipevala v njegovi glavi. Zanj je bilo vse to nekaj popolnoma novega in ko je že pričakoval, da se ne more pripetiti nič več takšnega, kar bi ga lahko presenetilo ...

Ležala je poleg njega, ga z roko še vedno držala za korenjaka, ter nenadoma vprašala: "Marko ... bi imel kaj proti, če bi se šli v troje?"

Marko je bil v šoku. Ko je že pomislil, da ima sanjsko punco, bi ona naenkrat rada v posteljo še enega. Kaj pa, če želi še eno dekle? In tako je tudi bilo. Želela je v posteljo pripeljati svojo dobro prijateljico Tjašo, s katero je to že večkrat počela. Marko ni vedel, ali naj bo jezen, ljubosumen, ali naj mirno sprejme sanjsko ponudbo za vsakega tipa. V bistvu se nista več pogovarjala o tem, dokler ni Marko v mestu spil dva piva in postal pogumen. Začel je izzivati, da bi ju lahko obe tako obdelal, da jima nič ne bi bilo jasno in je Maša segla po mobilcu ter poklicala Tjašo. Ta je bila zelo navdušena nad njenim povabilom, saj tega že dolgo nista počeli skupaj in obljubila, da pride zvečer.


Dekle mu je dovolilo, da se jima pridruži prijateljica. © iStockphoto

 
Ko je Marko že malce pozabil na to in je prišel izpod tuša v spalnico, ga je tam čakalo presenečenje, ki bi ga kmalu stalo življenja. Srce je dobesedno pogoltnil nazaj za rebra, ko je na postelji videl poljubljati se dve deklini. Tjaša je bila že tam in ogrevala Mašo s svojim dolgim jezikom. Pohotno sta pogledovali proti njemu in čakali, da bi se jima čim prej pridružil. Bil je popolnoma iz sebe, a nekako vendarle zakorakal proti postelji, kjer so ga pograbile kar štiri roke in zvlekle medse. V trenutku je ostal brez hlač z bingljajočim tičem pred njunimi usti. Bil je celo tako šokiran, da se mu še pokonci ni hotel postaviti, a sta dekleti znali takoj ukrepati v pravi smeri. Sesali in oblizovali sta ga toliko časa, da je bil trd kot beton. Izmenjavali sta se na njem, včasih pa to počeli kar skupaj in se med tem še strastno poljubljali.

Marko je zares srečnež, kajti ni jih dosti, ki bi imeli takšno srečo, da bi doživeli svoje skrite sanje.

Nato sta ga potegnili na posteljo medse in mu začeli ovijati dolge noge okoli glave. Dejal je, da še nikoli ni videl tako lepega razgleda, kot sta mu ga ponudili tisti dve pobriti češpljici. Končno se je osvobodil šoka in planil po njiju. Zdaj k eni, zdaj k drugi in vsaki pustil odtis svojega poljuba med nogami. Začeli sta cviliti in zavijati z očmi, da je bilo kaj.

Ni bil vajen, da se lahko poljublja z dekletom, medtem ko čuti, da ima korenjaka v ustih druge potrebnice in ravno tako se mu je dogajalo. Kakorkoli se je obrnil, ga je imel tam, kjer je bilo treba in pomislil je, da tako lepo niti v raju ne more biti. Bilo mu je vseeno, ker mu je vmes že prišlo, saj je vse skupaj uredila Tjaša, katere v tistem trenutku niti videl ni, saj mu je Maša sedela skoraj na obrazu.

Opazila je, da mu je prišlo in ga podražila, da je sedaj ona na vrsti. Z veseljem je z jezikom zašel med njene sramne ustnice, s svojimi usti pa lovil nabreklinico, kar jo je spravljalo v delirij. Bila je še bolj divja kot prejšnje dni in Marku se je svet položil pred noge, ter ga prosil za milost. Postelja je ječala vsaj tako glasno kot dekleti, ko pa je Maša opazila svojo prijateljico jezditi na ljubem tiču še pred njo, jo je pograbila rahla ljubosumnost. To je Tjaša opazila in ji takoj prepustila ekskluzivno mesto, Marko pa je le stokal, da ga bo pobralo od vsega lepega in pohotnega, kar se je okoli njega ter na njem dogajalo.

Dekleti sta ga dobesedno izmozgali, izsesali in obdelali, da ni več vedel niti kako se piše. Verjamem mu, ker ni bil nikoli nagnjen k laži, pa tudi zato, ker sem v soboto dopoldne prišel ponj, da bi šla na kavo, pa sta iz njegovega stanovanja izstopili nasmejani dekleti, ki mi ju je pred tem že opisoval.

Tjaša pa je Maši celo šepnila nekaj v zahvalo, ker si zopet delita njenega tipa. Ubogi Marko, le koliko bo še prenesel? No ja, za kaj pa imamo prijatelje?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.