Magazin
1676 ogledov

Prvo vroče snemanje

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Spomnim se časa, ko sem bila vsa navdušena nad idejo, da postanem porno zvezdnica. Vedela sem, da se od tega posla dobro živi in da bi za denar počela nekaj, kar mi je všeč. Seksala.

K sreči se je moj poizkus preboja v filmske vode izjalovil, ko sem spoznala Matevža. Vedel je za te moje ideje in me z nekaj vprašanji povsem odvrnil od nadaljnjega razmišljanja. Ko mu nekoč nisem hotela nastaviti ritke, mi je rekel, če mislim, da bi me na snemanju vprašali tako kot on. "Samo postavili bi te in ti zabičali, da sodeluješ." In potem se je čudil, ker mu nisem dovolila, da bi mu prišlo po mojem obrazu. Le kaj, da sem mislila s tole svojo filmsko kariero. Dejal je, da bi bila bolj primerna za k nunam kot pa za pred kamero.

Tega pa nisem mogla požreti in sem ga izzvala, da se skupaj postaviva pred objektiv. Seveda ne pred filmsko ekipo, pač pa pred oko najine male, digitalne kamere, katero bi pritrdila ob rob postelje. Menil je, da se šalim in samozavestno pristal. Ko pa sem odšla iz sobe in se vrnila s kamero in stojalom, pa mu ni bilo več lahko pri srcu. Sicer je bil vedno odprt in v seksu vse kaj drugega kot zadržan, ampak kamera … Prepričala sem ga s svojim erotičnim perilom in pogledom, ki je obljubljal nebesa. Vprašala sem ga, ali je pripravljen in ko mi je odgovoril, da bolj, kot je, nikoli več ne bo, sem pritisnila na rdeči gumb.

Kamera je stekla, jaz pa sem se prav počasi po vseh štirih plazila proti njemu. Ležal je naslonjen na komolce in gledal proti meni z določenim strahom v očeh. Vedela sem, da kamera zre naravnost v mojo napeto zadnjico, s katero sem zapeljivo zibala levo in desno, ter med ritnicama pohotno mečkala rdečo čipko svojih spodnjic. Ko sem se priplazila do njegovih nog, sem se pričela počasi umikati vstran, da je pogled kamere segel tudi do njega. Ozrla sem se nazaj, da bi se prepričala, ali sem se dovolj prestavila, nato pa nadaljevala s svojim pohodom. Takoj sem svojo dlan položila na njegovo mednožje in pričela poljubljati njegovo premoženje kar preko spodnjic.

seksi, %C5%BEenska, seks, poziranje | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Dih mu je zastal, pogled pa mu je kar nekoliko prevečkrat odneslo proti kameri. Ko sem iz spodnjic rešila ujetega korenjaka in ga objela s svojimi vročimi usti, je gledal le še k meni. S prsti sem si segla med noge in si dražila muco, ter upala, da sem še vedno dovolj v kadru. Njegov korenjak je postajal vse čvrstejši, a vseeno precej počasneje kot ponavadi. Trema je naredila svoje in niti ljubkovanje vrha tiča ter sesanje glavice ni pomagalo, da bi se utrdil kaj hitreje. Sicer je bilo časa dovolj, baterija v kameri pa polna, zato sem nadaljevala počasi in z užitkom. Prelevila sem se v pohotno igralko, ki se plazi po trdem tiču za denar in navdušuje množice potrebnih moških po celem svetu, ter seveda tudi kar lepo število žensk. Tudi sama rada pogledam kak vroč filmček, še posebej takrat, ko se z dragim pripravljava na akcijo.

Končno je nabreknil tako, kot mora, in sem lahko zlezla naprej. Pošteno sem se razkoračila nad njim, Matevž pa je končno svoje roke položil name. Objel je polni ritnici, ju božal, jaz pa sem s prsti odmaknila hlačke vstran in se s poplavljeno češpljo naslonila na vrh njegovega tiča. Njegove roke so povsem obmirovale, jaz pa sem počasi pritiskala navzdol in si ga jemala centimeter za centimetrom, vse dokler ni popolnoma izginil v moji pohotnici. Sprva sem ga jezdila počasi, nato pa vse hitreje in hitreje, ga vzpodbujala, naj me krepko stisne za ritko in nasadi na svojega korenjaka. Bila sva v idealnem položaju pred kamero in po glavi mi je rojila misel na trenutek, ko si bova vroči prizor ogledala na najini televiziji. Takrat sem še bolj pohotno in glasno zaječala, ter ga prav po filmsko rotila, naj me dobro obdela in naj me privede do orgazma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.