Magazin
169 ogledov

Razburjena ženska v rdečem

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Kadar se razburi, je vedno tako preklemano seksi in ker sem že izkušen gasilec pri njenih požarih, sem tudi tokrat ubral iste metode.

Prišla je, kot bi jo prinesel veter. Bila je razburjena, nataknjena in ne vem kaj še vse. Kletvice so letele iz njenih ust, kot bi jih proizvajala na tekočem traku, vzroka pa mi še vedno ni zaupala. Njena ozka rdeča oblekica, ki se je končala že nad koleni, je tako prišla še bolj do izraza, njeni temnordeči kodri pa so plapolali po zraku kot ognjeni zublji.

Zares je bila videti veličastna in bi bila je več kot primerna za kakšno vidnejšo vlogo v kakem hollywoodskem filmu. Prsi so se ji divje dvigovale in spuščale izza globokega izreza, njeno dihanje pa se je le počasi umirjalo, ko sem jo pričel miriti z lepimi besedami. Kadar se razburi, je vedno tako preklemano seksi in ker sem že izkušen gasilec pri njenih požarih, sem tudi tokrat ubral iste metode. Počasi sem iz nje izvlekel, da jo je na parkirišču neka ženska nasadila od zadaj in odpeljala. Čeprav se ni na njenem avtu nič videlo, pa je bila zaradi tega besna kot hudič.

Moje božanje po golem hrbtu, katerega je kar precej kazala, ji je dobro delo, nato sem prešel na ramena, poljub na poljub in zadeva je bila godna za …
»Dobro vem kaj imaš v mislih!« je poskočila. Ostal sem tiho in se ji smehljal.
»Sicer pa nimam nič proti, kar nadaljuj,« je smeje odvrnila. Saj sem vedel, da nima nič proti, zato sem z roko že krenil po njenem golem stegnu in se veselil poti pod njeno kratko krilo. »Spodaj brez?« sem podražil, kljub temu, da tega nikoli ne prakticira. »Ne še,« je odvrnila.

Je pa bila kmalu, saj sem ji hlačke z lahkoto potegnil z ritke ter po dolgih nogah vse do tal. Poljubljala sva se, roke sva imela povsod drug na drugem, nervoza pa je že zdavnaj izginila iz zraka. Nadomestila jo je pohota, ki je valovala okoli naju in naju priganjala, da sva s sebe metala odvečno obleko. Vsaj z mene. Ona je ostala v svoji seksi oblekici, ki mi je bila tako zelo všeč, le da sem ji spodnji del že zdavnaj zavihal preko bokov in se polastil njene prelepe češpljice.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ponovno je dihala globlje in pogosteje, a tokrat zaradi ugodja in ne razburjenosti tako kot prej. Neučakano je s prsti rinila po mojem pasu in zadrgi, ki se je končno vdala in jo spustila do precej trdega korenjaka. Ta je popolnoma otrdel, ko se je srečal z njeno posesivno desnico, ki je takoj dala vedeti, kako zelo si ga že želi. Moji prsti so se izgubljali v njeni vlažnosti, ona pa je glasno ječala na moja ušesa, da bo vsak hip naskočila korenjaka, ki je bil takrat še v njeni roki.

Res me je podrla nazaj v najini sedežni, s koleni pristala ob moji riti in z desnico že usmerjala mojega tiča pod svojo pohotno češpljo. Takoj ko je bila blizu, je potrebno sedla nanj in zavila s svojimi temnimi očmi, da je bilo videti le še belino. Potegnil sem ji naramnice z ramen in odkril jedri joški, ki nista potrebovali modrčka. Krepko sem ju zajel med dlani, medtem ko se je ona s svojo tesno mucko spuščala po mojem presrečnem udu. Skušal sem jo gledati v oči, a mi ni uspelo, saj so se mi veke od užitka kar same zapirale. Končno sem izpustil njeni čudoviti joški in jo pograbil za napeti ritnici, ki sta se vse hitreje dvigovali in spuščali v mojem naročju.

Želel sem si prevzeti pobudo, zato sem skupaj z njo vstal in jo vrgel na hrbet. Noge so ji poletele v zrak. Ena se je ustavila na naslonu, druga pa se je krepko ovila okoli mojega hrbta. Prodrl sem vanjo, še enkrat in še enkrat, vse hitreje, moda so mi boleče udarjala ob njeni ritnici, močno sem se potil, ona pa je na ves glas zahtevala še in še močneje. Umiral sem v želji, da jo zadovoljim in potešim, z rokama sem jo zopet grabil za joški, jo poljubljal na usta ter hvalil vsemogočne sile, da mi je uspelo zdržati do konca. »Oh jaaaa! Jaaaaa! Prihaja miii!« se je drla. Tudi meni je. Nič manj navdušeno.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.