Magazin
8868 ogledov

Razglašena Madonna pod plazom hudih kritik

Madonna ni več v formi, kot je bila

60-letna pop zvezdnica Madonna je po včerajšnjem nastopu v finalu Evrovizije, ki je potekal v Tel Avivu, deležna številnih kritik. Gledalci in poslušalci so že v uvodnih taktih najbolj pričakovanega nastopa na odru v katerega so bile uperjene oči 200 milijonov ljudi, ugotovili, da Madonna milo rečeno fuša. 

Za nastop naj bi dobila 1,3 milijona evrov

Ali bo pop zvednica nastopila v Tel Avivu, ni bilo potrjeno vse od zadnjega, nato pa je Madonna tik pred zdajci podpisala pogodbo s prirediteljem, Evropsko radiodifuzno zvezo (EBU), izraelski poslovnež Sylvan Adams pa naj bi ji na račun nakazal okroglih 1,5 milijona ameriških dolarjev (1,3 milijona evrov).

Madonna je svoj nastop začela s 30 let staro uspešnico Like A Prayer, predstavila pa je tudi novi singel Future s prihajajočega albuma Madame X, ki izide 14. junija. 60-letnica je bila oblečena v kostum slavnega francoskega oblikovalca Jean-Paula Gaultierja, ki je spominjal na Ivano Orleansko, lase je imela spletene v kiti, čez oči pa je imela prevezo, vendra pa med nastopom gledalcev in poslušalcev ni pustila brez besed zaradi garderobe pač pa zaradi razglašenosti, oziroma fušanja pri katerem ji ni mogla pomagati niti 35-članska ekipa spremljevalnih pevcev. Nekateri so menili celo, da je njen nastop tako slab, da bi morala Izraelu vrniti denar. 

Razburila tudi prireditelje

Ameriška zvezdnica je razburila tudi prireditelje. Med prvo pesmijo se je za trenutek videlo, da sta imela dva izmed njenih plesalcev na hrbtu izraelsko oziroma palestinsko zastavo. "V prenosu finala sta dva Madonnina plesalca na hitro pokazala zastavi. Ta del nastopa, ki sta ga potrdila EBU in izraelska nacionalna televizija KAN, na vajah ni bil prikazan. Evrovizija je nepolitični dogodek in Madonna je to vedela," so sporočili z EBU. Ali jo bodo tudi na kakšen način kaznovali, glede na to, da je morala pred nastopom podpisati pogodbo, ni znano.

Evrovizija Magazin Takšni bi bili rezultati Evrovizije, če bi upoštevali samo glas ljudstva zala kralj, gašper šantl Magazin Video: Ste opazili, da sta Zala in Gašper spremenila nastop? Evrovizija 2019 Evrovizija 2019 Magazin Velika zmagovalka je Nizozemska, tudi Zala in Gašper odlična!
Komentarjev 2
  • marsal 17:44 19.maj 2019.

    Vsak nastop od Madonne brez playbacka je isto fušanje kot ta na Evrosongu ! Madonna je bila vedno dobra le v studiu , kjer se seveda vsaka beseda 100 krat odpoje !