Magazin
188 ogledov

Revolucija v vaši kuhinji

indukcijska plošča De Dietrich
Svetovna inovacija. Indukcijska plošča z neomejeno kuhalno površino na voljo tudi v Sloveniji.

"Naša inovativna stvaritev, indukcijska plošča piano, z novim načinom upravljanja omogoča kuhanje na tri različne načine: solo (celotna kuhalna površina plošče je nastavljena na isto temperaturo), piano (ima tri ločena in neodvisna kuhališča, vsako s svojimi lastnimi nastavitvami; to pomeni, da lahko na enem ohranjate toploto jedi, na drugem vrete in na tretjem kuhališču počasi dušite jedi) ter expert (plošča prepozna kuhinjske posode in si zapomni njihove posamične nastavitve; do pet posod lahko poljubno premikate po kuhalni površini plošče in nastavitve se ohranijo)," je na predstavitvi na Posestvu Pule povedal Patrice Charbon, mednarodni direktor De Dietrich.

Deset varnostnih funkcij

Elektronski zaslon deluje na dotik, plošča ima možnost nastavitve časa kuhanja in zamik vklopa, poleg tega pa je tudi popolnoma varna, saj ima deset varnostnih funkcij. "De Dietrich je tudi precej ekološko usmerjeno podjetje, tako da je piano energijsko varčen in 99-odstono izdelan iz materiala, ki se ga lahko reciklira," je dodal Boris Humski, vodja prodaje Imapkte H.O.M.E. Nad inovacijo je navdušena tudi pevka Anđa Marić, ki bo na slovenskem trgu predstavljala blagovno znamko De Dietrich.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.