Magazin
31 ogledov

S kisikom tudi nad celulit

Postopek je neboleč. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Jet peel – Hydrobliss je naraven, neboleč in neinvaziven tretma za pomladitev kože.
Dan odprtih vrat. V ambulanti za lepotne posege centra dobrega počutja Balnea v Termah Krka v Dolenjskih Toplicah bo naslednjo soboto, 16. aprila, dan odprtih vrat. Na voljo bodo brezplačni posveti pri zdravnici specialistki estetske kirurgije, predstavili bodo kozmetično nego s sojo Gerard's, merili delež maščob v tkivu, predstavili programe za hujšanje in krepitev energije ter metode za regeneracijo aknaste in dehidrirane kože Jet peel – Hydrobliss. Novost boste lahko brezplačno preizkusili tudi sami. Začetek ob 10. uri, več informacij na spletni strani Terme-krka.si.

"Jet peel – Hydrobliss je najnovejši neinvaziven, naraven in sproščujoč tretma, namenjen pomladitvi kože. Uporabljamo ga za globinsko čiščenje obraza, zdravljenje aken, glajenje drobnih gub, posvetlitev madežev, zmanjšanje celulita in strij ter zdravljenje plešavosti," je novost v Sloveniji predstavila Tea Jedlovčnik Štrumbelj, specialistka plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

Varno in neboleče
Jet peel deluje tako, da visokotlačni curek kisika s hitrostjo 200 metrov na sekundo skozi tanko šobo na držalu pospeši fiziološko raztopino. Tako ustvari mikrofine vodne kapljice, ki brez napora odstranijo mrtve kožne celice, v trenutku izboljšajo prekrvavitev, ustvarijo raven vlažnosti in napnejo kožo. "Tretma omogoča odstranitev mikroskopsko majhnih nečistoč, ki so pri običajnih postopkih nedostopne, saj so recimo med celicami, v epidermalnih razpokah, v znojnih izločkih ali koreninah lasnih mešičkov," je poudarila Jedlovčnik Štrumbljeva in dodala, da je postopek povsem neboleč, prav tako aplikacija hranil in hialuronske kisline. Zato je še posebej primeren za moške, ki igle slabo prenašajo.

Okoli šest tretmajev
Da bi dosegli čim boljše rezultate, je potrebnih do šest tretmajev v razmikih od 10 do 30 dni. "Če bi radi kakšen dan samo zasijali, pa je dovolj že en tretma, ki bo kožo pomladil," je sklenila specialistka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.