Magazin
6838 ogledov

S seksi sosedo po gobe

seks Shutterstock
Soseda Minka je že neštetokrat izrazila željo po nabiranju gob. Zelo rada jih je jedla in jaz sem ji jih rad nosil, tokrat pa je želela z menoj.

Že ko sem videl, kaj nosi s seboj (odejo in knjigo), se mi je zdelo, da bo bolj malo nabirala. Ostala je na jasi, precej daleč od avtomobila, navdušena nad svežim zrakom in tišino. Tudi meni pa niso prav nič manjkala neskončna vprašanja o tem, ali je to užitna goba ali ne in koliko časa bova še hodila. Rad imam svoj mir. Obiskal sem svoje kotičke, za katere sem vedel le jaz in v miru nabral košarico gob. Ko sem se vrnil na jaso bi mi ta skoraj padla iz rok. Minka je ležala na trebuhu, oziroma na kolenih in komolcih, zadnjico pa molela visoko v zrak. Listala je po knjigi jaz pa sem si oči pasel na njeni na pol odkriti zadnjici. Mini krilo ji je komajda še kaj zakrivalo in moje potlačene fantazije do sosede so kaj hitro privrele na dan.

Kazala mi je roza spodnjice ter vsake toliko pomigala s seksi ritko sem ter tja kot bi želela pokazati, kako všeč ji je bilo, kar je pravkar prebrala. Spraševal sem se, ali ve, da stojim za njo. Kljub temu, da bi najraje ostal tam zadaj in užival ob pogledu kakršnega ga človek ni deležen vsak dan, sem stopil naprej. Pokanje vejic pod mojimi nogami ji je povedalo, da sem prišel in ni bila videti presenečena. Čakala me je v tistem položaju! „O sosed, koliko gob si nabral!“ Košaro sem položil pred njo in se še naprej pasel po njenem telesu, ki se mi je tako očitno ponujalo. Nekaj gob je celo prepoznala in ob tem znova navihano pomigala z zadnjico, da ji je zdaj krilo že pošteno ušlo preko ritnic.

"Še dobro, da te ni opazil kak pohoten gobar ali pa medved," sem se pošalil. "Me res ni?" je z užaljenim glasom dejala. "No, ja, morda pa le nekdo …"

Sedel sem k njej na odejo in ves čas zijal v razgaljeno zadnjico. Zdaj sem dobro videl njene roza tangice, zasidrane med napeti ritnici, ki sta kar prosili za to, da se jih nekdo loti. Vse skupaj je bilo preveč očitno, zato sem dlan počasi položil na njen hrbet, potem pa jo spustil do njene gole kože.

Znova je zaplesala z ritko in pokazala, kako zelo navdušena je nad tem. Ves čas se je nagajivo hihitala in se pretvarjala, da še vedno bere knjigo.

"Soseeed …," je zategnila, ko sem se z vrhovi prstov dotaknil njenega mednožja. "Dovolj je bilo iskanja gob. Zdaj sem našel lepo zrelo češpljo," sem se nasmehnil in ji šel s prsti pod hlačke.

Zadovoljno je godrnjala, ko sem čedalje bolj nesramno rinil svoje prste v njeno vlažno mucko. Imel sem trdega kot kamen in komaj sem čakal, da sem se rešil hlač in ga spravil na zrak. Ob tem, ko sem gnetel njeno češpljico, sem z drugo roko razvajal svojega trdonjo.

Poljubljal sem jo na goli ritnici in odmikal spodnjice s prelepe stvaritve narave. Imela je povsem gladko in zaprto žemljico, ki je potrebovala konkretno zadevo, da jo razpre. Sprva je to nalogo opravil moj jezik potem pa, ko enostavno nisem več zmogel krotiti svoje potrebe, nabrekel junak.

Postavil sem se za njo, nekoliko počepnil in neskončno užival ob pogledu na čvrstega tiča, ki se je bližal vlažni češplji. Z rokama sem se naslonil na njeni ritnici in se z vrhom tiča dotaknil mehke mucke. Nekajkrat sem z njim podrgnil preko nje, potem pa ga počasi zarinil vanjo. Prenehala je z listanjem knjige in povsem obstala kot vkopana. Iz ust se ji je prikradel sramežljiv vzdihljaj, ko pa sem ji končno podaril celega tiča, je ta vzdihljaj prerasel v konstantno ječanje in glasno vzdihovanje. Še bolj je silila s tisto lepo zadnjico navzgor, mi nastavljala svojo muco in me spravljala ob pamet. V hipu sem pozabil na gobe, gozd in vse ostalo. Obstajala je le še ona s svojo pohotno zadnjico, ki kar prosi naj nikakor ne pozabim zadovoljiti tudi nje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.