Magazin
85 ogledov

Sama in pohotna na morju

Žurnal24 main
Srečno ločena sem se odpravila na morje, kjer sem doživela erotično dogodivščino, ki je ne bom tako hitro pozabila.

Prvič v življenju sem bila sama na morju. Že zgodaj zjutraj sem vstala, se stuširala in krenila v hotelsko restavracijo na zajtrk. Vsak dan sem tam srečala postavnega mladeniča, ki je več kot očitno flirtal z menoj, in to mi je dalo še dodatno pozitivno energijo, saj sem bila v sobi popolnoma sama, srečno ločena in brez vsakršnih zadržkov. Opazila sem tudi, da fant poleg sebe nima nobenega dekleta, le prijatelje, ki so se ves čas izvrstno zabavali. Na plaži sem bila že zgodaj, da sem dobila svoj kotiček, ki pa so ga fantje očitno odkrili in se hodili kopat na bližnjo obalo.

 © iStockphoto

 
Prijalo mi je, da se nekdo slini za menoj. Opazila sem, kako ga prijatelji silijo, naj me ogovori, in ko je končno zbral pogum, mi je šlo že pošteno na smeh. Vrgli so žogo, da se je skotalila k meni in tako se je začel pogovor. Enako se je zgodilo naslednji dan, zvečer pa sva bila že skupaj v disku. Tudi jutro sva pričakala skupaj. Prespal je pri meni in priznati moram, da se je zelo izkazal. Najprej sva še sedela na terasi, pila hladno pijačo in se ljubkovala. Bil je navdušen nad mojimi gladkimi, porjavelimi nogami, ki so ga očitno spravljale ob pamet, saj je ves čas z roko gladil moja kolena, jih poljubljal in tako naprej.

Podražila sem ga, da bi lahko poljubljal še malo višje in prav zares se ni obotavljal pri tem. Takoj se je prestavil višje in kmalu sem lahko čutila njegove vroče ustnice, kako se nevarno približujejo mojemu mednožju. Star je bil enaindvajset let, jaz pa jih imam triintrideset, zato se mi je zdelo, da ima nekaj kompleksov in je zadržan. Potreboval je stimulacijo, ki pa sem mu jo redno dovajala v obliki pohotnih želja, ki so se mi motale po glavi. Bil je že povsem blizu mojega mednožja, noge so se mi še bolj razprle in v soju uličnih svetilk je zagotovo že povsem od blizu gledal rdeče hlačke, ki so zakrivale vrelo in sočno lepotičko. Končno se je dovolj opogumil, da jo je poljubil kar čez hlačke, kaj več pa si ni dovolil, zato sem sama segla po njih in jih odmaknila vstran. Slišala sem njegov globok vzdihljaj, ko je zagledal mojo golo muco. Zdelo se mi je, da je malce otrpnil, a mi je še brez mojega nagovarjanja z ustnicami prilepil sočen poljub čisto na sredo. Prijelo me je, da bi ga pograbila za lase in si zdrgnila češpljo z njegovim celim obrazom, tako hudičevo potrebna sem postala. Še dobro, da je postal živahnejši in je začel momljati ter vrteti svoj jeziček okoli nabreklega gumbka, ki se je strašansko razveselil vsakega novega dotika. Začela sem hrepeneti po nečem trdem in takrat sem sama sebe presenetila z mislijo na to, kako lepo bi bilo, če bi bil poleg še tisti njegov prijatelj s črnimi lasmi.

 © iStockphoto

 
V tistem trenutku bi ga že grabila za čvrstega tiča in si ga nastavljala pred pohotno našobljene ustnice.
Saj sem imela enega na razpolago, toda hkrati sem si želela tudi njegovega jezika med svojimi nogami. Prešinila me je misel na super položaj, ki sem ga pred časom videla v nekem erotičnem filmu. Sicer bi on moral biti spodaj, a se mi zares ni dalo vstajati, zato sem ga nagovorila, da je legel name z glavo med noge, še prej pa sem mu seveda zabičala, naj si sleče hlače. Bila sem očarana nad kosom, ki ga je prenašal naokoli in komaj čakala, da mine še tistih nekaj sekund. Kar naenkrat sem imela nad svojo glavo v ležalniku pokončnega korenjaka, ki se je nevarno bližal mojim ustom. Nevarno, no ja, želela sem si, da čim prej konča v mojih ustih, saj sem ga imela namen tako močno posesati, da bi mu potegnilo pamet skozi tiča.

Usta sem imela v trenutku povsem polna, polna njegovih vzdihljajev in jezika pa je bila tudi moja češplja, iz katere je dobesedno teklo v potokih. Od silnega užitka mi je šlo kar na jok in najraje bi mu zavpila, naj se obrne naokoli in me napolni do skrajnih meja zmožnosti, a sem imela prav tako rada njegov ponos v ustih in njegova usta med potnimi stegni. Na koncu pa vendarle nisem več zdržala. Prav zares sem zavpila, naj me pošteno naskoči, in v deliriju, ki me je oblival, niti nisem dojela, kdaj je to storil. Vedela sem le, da mi prav hitro in nesramno močno prihaja kot še nikoli. Potrebovala sem le minuto oddiha, zato sem se naslonila preko ograje terase in pohotno nastavljala svojo rit pred njegovo neuničljivo kopje. Čeprav je že pošteno namočil blazino na ležalniku, pa je še vedno kazal žar v očeh, ki se je še kako odrazil, ko se je od zadaj stisnil k meni. Prijetna toplota je obšla okolico mojih ritnic in prav uživala sem naslednje četrt ure v pogledu na nočno obalo in sprehajalce, ki so po večini verjetno sanjarili, da bodo kmalu počeli podobne stvari kot jaz, ki sem se prav počasi zibala naprej in nazaj ter nastavljala vrat njegovim seksi poljubom.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.