Magazin
5882 ogledov

Sanjal o trojčku

dve ženski, erotika, seks Shutterstock
Ko se je vrnil v hotelsko sobo, si ni predstavljal, kaj bo sledilo.

S fanti so ga malce poveseljačili, saj so bili konec koncev na dopustu. Pod prho si je še požvižgaval, potem pa zavit v brisačo prišel v sobo. Takšnega vpitja še nikoli v življenju ni bil deležen in preden je lahko spregovoril eno besedo se je že znašel na hodniku pred vrati. Ogrnjen v brisačo. V ključavnici je škrtnilo in kazalo je, da se bo moral hitro nečesa domisliti. Ostali so bili nastanjeni eno nadstropje nižje in ni mu preostalo drugega, kot da skuša neopažen priti do ene izmed sob in zaprositi za prenočišče. Na petah se je obrnil, se z eno roko držal za brisačo, druga pa mu je ostala nekje v zraku. Zastrmel se je v blondinko, ki ga je naslonjena na vrata smeje opazovala.

"Si dobil nogo?" je vprašala soseda. Pokimal je in se skušal domisliti, kaj naj naredi. Razložil je, da odhaja k prijateljem nadstropje nižje. "Lahko ostaneš pri meni, če želiš," je povsem sproščeno dejala. Srce mu je razbijalo kot noro in prav nič ni razmišljal. Vstopil je in pustil, da ga je vodila do sobe. Po sosednjih vratih je močno treščilo in njegova punca je besna kot ris še vedno gledala skozi kukalo. Zdaj na prazen hodnik.

"Videla sva se v mestu. Verjetno se me ne spomniš," je rekla. V tistem trenutku se mu je pred očmi odvrtel film in zares se je spomnil zapeljive blondinke, ki ga je nekoliko predolgo opazovala na trgu. Ni se zmenil za njo, saj je bil v družbi, toda zdaj je bila situacija precej drugačna. Spraševal se je, kako to, da je ni že prej videl v hotelu, a je prišla šele tisti dan. Naslednji dan naj bi prispela še njena prijateljica, ki ni mogla prej na pot. "Danes si še lahko tukaj, potem pa bo gneča," se je nasmehnila.

Rad bi se znašel v takšni gneči in za nekaj časa je težavo s svojo punco potisnil na stran. Nista bila dolgo skupaj, zato je to vzel kot krajše razmerje, ki se bo tam pač končalo. Naslednji dan se bo že zmenil s kom od ostalih in si uredil ležišče na kakem kavču za tistih nekaj dni. Prijela ga je za roko, s katero je držal brisačo, in mu jo odmaknila. V trenutku je pred njo stal povsem gol in z nasmehom na ustnicah je opazovala njegovo premoženje. "In temu se je trapa odpovedala, ker si bil nekoliko bolj pozen?"

Skomignil je z rameni in ji vrnil nasmeh. Z dlanjo je prekrila njegovo premoženje in končno mu je postalo nekoliko topleje. Kaj kmalu je pričelo pod njenimi spretnimi prsti nabrekati in lahko se je prepričala, da gre za zares lep primerek. Sedla je na rob postelje ter od blizu opazovala njegov nabrekel ud. Čutila je, kako ji velikanska žila pod prsti utripa in ko se je z ustnicami prvikrat dotaknila dišečega korenjaka, je njeno telo vzdrhtelo. On je za hip pomislil na dekle v sosednjem apartmaju. Nikoli se ga ne bi lotila na takšen način. Bila je prefina za kaj takšnega, pa čeprav si je globoko v sebi morda želela biti malce bolj predrzna. Vprašanje, če bi se ga sploh lotila.

Zdaj pa je očitno naletel na pravo pohotnico in ne bi se čudil, če bi naslednji dan želela v to vplesti še svojo prijateljico. Kot da še ni bi bilo dovolj, je pričel sanjariti o trojčku. Medtem je blondinka sesala njegovega tiča na takšen način, da ni mogel verjeti tistemu kar je videl. Ko ga je vtaknila v usta do zadnjega in se z iztegnjenim jezikom pod njim dotaknila polne mošnje, ga je zvilo v trebuhu. Takšne orale še nikoli ni bil deležen. Punca je očitno obvladala in je rada opazovala moškega, ki se nemočno krivi pred njo. Počutil se je kot bi ga pomolzla pred nadaljevanjem, saj mu je kasneje nadvse izzivalno ponudila svoje golo telo in mu namignila naj ne bo prehiter. Rada je na glas ječala, on pa se je spraševal, ali dovolj glasno, da bi jo bilo slišati v sosednje apartmaje. Imela je odprto okno nad balkonom njegovih prijateljev in to mu je na lica prineslo velik nasmešek.

Kako ji je bilo sploh ime?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.