Magazin
17 ogledov

Socialno omrežje za ženske

Včasih je najbolje, če računalnik za pol ure preprosto ugasnete. (Foto: Shutters Žurnal24 main
Pinterest je trenutno najhitreje rastoče socialno omrežje, ki je namenjeno deljenju zanimivih fotografij in videoposnetkov. Na njem boste našli ideje za opremljanje stanovanja, planiranje poroke, okusne jedi ...

Pinterest omogoča organiziranje vsega lepega, kar najdete na spletu, obenem pa omogoča deljenje v skupno rabo. Na socialnem omrežju tako lahko najdete vse od mode, hrane, arhitekture ... skratka – vse, kar zanima sodobno žensko.

Po dveh letih obstoja ima 12 milijonov uporabnikov, od tega kar 87 odstotkov žensk, predvsem starih med 25 in 54 let. Vsak uporabnik na strani preživi povprečno 98 minut na mesec. Konec leta 2011 se je uvrstil med najboljših deset socialnih omrežij. Uporabniki se strinjajo, da gre za nekakšno kombinacijo Facebooka in Twitterja. Profil na omenjenem omrežju lahko ustvarite, če vas povabi nekdo, ki že ima ustvarjen profil. Kako je videti, poglejte tukaj.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.