Magazin
10718 ogledov

Sodelavci presenetili Mišo Molk, tekle so solze

Miša Molk Facebook
Miša Molk je bila vidno ganjena.

Za dolgoletno voditeljico na Televiziji Slovenija Mišo Molk, ki velja za prvo damo slovenske televizije, je bil zadnji delovni dan v dolgoletni karieri 29. junij, zatem je odšla v pokoj, kot je napovedala že pred časom. 

A v sredo, ko je znova obiskala prostore nacionalne televizije, so jo sodelavci presenetili in se od nje poslovili na zelo poseben način. 

Miša Molk je bila vidno ganjena. "Moj sredin obisk na teve me je najprej navdušil, potem pa povsem očaral in omrežil," je priznala.

Po snemanju je namreč zagledala kolegice in kolege, z vrtnico v roki - 42 vrtnic za 42 let delovne dobe.

"Gledala sem v te nasmejane obraze in oblila me je ljubezen; do njih, do te hiše, do dela, do naših odnosov. In istočasno tudi sočutje do stisk, ki smo jih skupaj preživljali. Ne, ni bilo zaman. Hvaležna. Za vse. Nadvse," je zapisala na Facebooku.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • lojs 20:53 17.julij 2023.

    zdaj je idealen čas, da še bolj izkoristijo brezvladje in žurirajo na naš račun ... pravi direktor bi razhajkal to bando in jih poslal delat al pa jim dal izredno odpoved ... komur se to zdi pošteno, naj sam plača take fešte

  • Ender3 17:46 17.julij 2023.

    Oh, saj ni tako hudo. Patetike smo navajeni od nepogrešljivih pa, še posebej..Miša, dobrodošla v največji klub zaslužnih so/državljanov. Tudi pokojnina ne bo povprečna kot, pri večini upokojencev..

  • lojs 17:38 17.julij 2023.

    temu se reče naporno delo na rtv ... zgleda da bo tale slavje z obilnim lizanjem in popivanjem trajalo še nekaj časa ... teh rtv parazitov neomejeno, programa pa nič od nič