Magazin > VIP
8575 ogledov

Še vedno na RTVS, to je objavila Miša Molk

Miša Molk Mediaspeed
Še zadnje dejanje ...

Konec tedna je naš legendarni televizijski obraz Miša Molk sporočila, da je po uradnem odhodu s Televizije Slovenija, sledil še birokratski. Kakšni občutki so jo prežemali ob praznjenju pisarne, je delila na Facebooku. 

"Jah, da, je res nek adrenalin, ko polniš škatle in kontejnerje. Neko, celo nerazumljivo vzneseno dejanje. Ker si še tam. Ker uletijo šopki in objemi. Na mizi pisma v kuverti, slika, na listkih prijazne zahvale, pa elektronska sporočila, sporočilca. Pa paketek dobrot, penina, odlični marmeladni, celo izvrstna kremna omaka iz bučk in v zavojčku še testenine. Ne, ne, ne ... ni le zabavno je tudi nadvse lepo, ljubeznivo in spoštljivo. Ko ti snemalci odnesejo rože v kavalirčka in te ta izjemni kavalir z rožami vred odpelje domov. Hvala vsem! Bilo je vredno. Delovno, ustvarjalno, lepo in tudi zabavno. P. S.: le tale prenos računalniških podatkov, ta me pa kar dobro, ... no, precej časa mi vzame," je med drugim zapisala Miša, celoten zapis si lahko preberete spodaj. 

Za dolgoletno voditeljico na Televiziji Slovenija Mišo Molk, ki velja za prvo damo slovenske televizije, je bil zadnji delovni dan v dolgoletni karieri sicer 29. junij.  Odšla je namreč v pokoj, kot je napovedala že pred časom. "Res pa je, da se sicer še ne bi upokojila, če bi imela možnost še naprej ustvarjalno delati. Pa ne le oddaje Z Mišo, za katero so našli dober izgovor, češ, ima svoje ime, ne sodi v termin oddaje Intervju, kamor so lepo naselili gospo Vido Petrovčič in meni dali pogoj, da delam tedensko ali štirinajstdnevno oddajo. Ne pa tudi informacije, kdaj bi bila na sporedu in kje," je opomnila za STA. Več o tem TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 13
  • lojs 15:09 10.julij 2023.

    cel kup folk je šlo z rtv-ja v penzijo, pa za marsikoga nihče ni vedel ... pa čeprav so (tudi) nekateri garali in delali v zavesti, da bo uporabnik zadovoljen ... ne razumem, zakaj se je treba toliko obešat na ...prikaži več tole babuško ... bila je pač neka voditeljica, kot še mnogi drugi in to je vse ... mislim pa kaj je zdej to? kaj je treba tolk enega nakladanja in lizanja? sami francozarji, bolano res

  • Ender3 14:58 10.julij 2023.

    Pri njej ne gre toliko za deloholika, kot gre za patološki ego.. Le kaj bo z njim počela v penziji je zanjo glavno in eksistenčno vprašanje.

  • matermila 14:45 10.julij 2023.

    Najtežja bo ločitev od 4000 €, vse drugo so nianse.

Sorodne novice