Magazin
51 ogledov

Sodelovalo več kot 15 tisoč prostovoljcev

Moja reka si 2017 Moja reka si 2017
Natečaj Moja reka si 2017, ki ga organizira Coca-Cola Slovenija v sodelovanju z Ministrstvom za okolje in prostor ter Savsko komisijo in Turistično zvezo Slovenije, nadaljuje s spodbujanjem organizatorjev čistilnih akcij, ki potekajo v Sloveniji v posredni ali neposredni bližini rek, ki jih organizirajo različna društva, organizacije in posamezniki.

Spletno mesto mojareka.si je platforma z informacijami o čistilnih akcijah, ki potekajo v Sloveniji. S projektom Moja reka si organizatorjem čistilnih akcij daljemo boljši glas in jim pomagamo, da je njihov trud za čistejše okolje bolje slišan.  

V natečaju Moja reka si je letos sodelovalo 33 čistilnih akcij, izmed katerih se je v finale glede na zbrane podatke o številu udeležencev, količini zbranih odpadkov in napredku v primerjavi s preteklim letom, uvrstilo 13 organizatorjev. Med njimi so se najbolje izkazali Kranjski taborniki (1. mesto), občina Slovenska Bistrica (2. mesto) in Planinsko društvo Cerknica (3. mesto).

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.