Magazin
73 ogledov

Spodnjice izdajajo moške

Športnik? (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Malo za šalo in morda čisto malo zares. Kaj spodnjice povedo o moškem?

Čeprav veliko moškim spodnjice kupujejo mame, žene ali partnerice, naj bi bili nekateri "stili" moških spodnjih rezervirani le za odraščajoče fante – psički, mucke, Disneyjevi junaki in avtomobilčki ne bi smeli na spodnjicah odraslih kaj iskati. A spodnjice z omenjenimi potiski včasih pokukajo celo izpod poslovneževih skrbno zlikanih hlač. Nekateri pravijo, da gre pri odraslih moških, ki oblečejo takšne spodnjice, za sindrom Petra Pana, drugim pa se zdi vse skupaj simpatično. In kaj še o moških pripovedujejo njihove spodnjice? Preberite in se
vsaj nasmejte.

Boksarice za prevaro. Če moški, ki je že dolgo poročen ali v zvezi, kar naenkrat začne kupovati drage in moderne boksarice, bodite pozorne! Morda je to signal, da ima ljubico, ali pa se trudi, da bi jo imel.

Kompleti spodnjic za oddane. Poročeni moški ali pa pač moški, ki je že dolga leta v istem razmerju, pogosto dobiva spodnjice v paketu. Po tri ali po šest spodnjic skupaj. Največkrat boksarice, a tudi "minimalke" oziroma slip hlačke se še vedno dobro prodajajo. Spodnjice za oddane so nevpadljive, a praktične in neuničljive, njihovi konzervativni vzorci pa lahko namigujejo tudi na (rahlo dolgočasno?) stanje ljubezenskega razmerja. Je čas za malo drugačne spodnjice?

Za "definirane" moške. Športniki in moški športnega duha najpogosteje nosijo spodnjice, ki "dvignejo in definirajo", pa naj gre za minimalke ali za oprijete boksarice. Ker so njihova telesa v slačilnicah ves čas na ogled moškim tekmecem, se športnikom zdi, da morajo pokazati svojo "veličino".

Eleganca za zrele. Fant je postal zrel moški, ko se v predalu pojavi enobarvno in elegantno spodnje perilo. Gre za kvalitetne minimalke ali diskretne boksarice in predstavlja moške, ki so v življenju (vsaj zaenkrat) našli, kar so iskali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.