Magazin
25 ogledov

Štajerska – po progah svetovnih prvakov

Štajerska1
1/6
© Steiermark Tourismus
V smučarskem letovišču Schladming ob vznožju gorskega masiva Dachstein že potekajo priprave za svetovno prvenstvo v alpskem smučanju FIS Alpine Ski WM 2013.

Organizatorji prvenstva obljubljajo pravo smučarsko zabavo s srcem – in res se lahko obiskovalci pri spuščanju po dirkalnih progah, po katerih bodo kma lu švigali profesionalci, počutijo kot svetovni prvaki.

Zimske počitnice na Štajerskem
Štajerska pozimi tako deskarjem na snegu in smučarjem prostega sloga kot ljubiteljskim tekačem na smučeh ponuja več kilometrov prog za smuk s suhim snegom, ledenih sten ... Za polnjenje baterij in kulinarične poslastice skrbi več kot 150 smučarskih koč po Štajerskem, ob športnih dogodkih in zabavah na smučiščih pa se prijetno vzdušje stopnjuje kar samo od sebe. Zvečer, po napornem dnevu na smučišču, si lahko v katerem izmed štajerskih smučarskih hotelov privoščite sprostitev v udobnem okolju. Štajerska je s svojo odlično lego, dobrimi povezavami s smučišči in opremljenostjo za smučarje kos tudi najzahtevnejšim dopustnikom. Na njenih smučiščih se boste poču tili kot svetovni prvaki, privlačne počitniške ponudbe pa že čakajo na vas!

Več informacij:
Steiermark Tourismus
St. Peter Hauptstraße 243, A-8042 Graz
T +43 (0)316/4003-0, F +43 (0)316/4003-30
info@steiermark.com
www.steiermark.com/sl