Magazin
36 ogledov

Ste boginja seksa?

Žurnal24 main
Morda pa ste kdaj le razmišljale o tem, ali bi zase lahko trdile, da ste boginje seksa. Če lahko pritrdilno odgovorite na spodnjih nekaj točk, potem za vas to zagotovo drži.

– Poznavanje telesa, svojega in partnerjevega. Ne le da veste, kaj si in česa si ne želi. Gre za izkušnje, ki jih uvajate v vajin odnos in odprtost, s katero pozabite na predsodke.
– Ste pripravljene ustreči morda malce čudaškim željam? Če vam partner zaupa, da si na primer želi, da se oblečete v hišno pomočnico in skupaj zaigrata zrežiran odlomek, se nikar ne ustrašite. Ko vam bo rekel, da tega prej nikoli nobeni ni upal omeniti, lahko veste, da ste prava ljubimka.
– Dajete pobude za seks. Drugače pač zamujate veliko lepega. Če do sedaj tega niste počeli, le poskusite. Boste videle, kako se lahko moškemu ob prijetnem presenečenju zasvetijo oči.
– Skrbite za zdravje in čvrstost telesa. Tukaj velja omeniti tudi skrb za čvrstost vaginalnih mišic, ki vama bo omogočala večji užitek pri vseh položajih. Redno izvajanje Keglovih vaj vsak dan brez priprav vam resda ne predstavlja težav, kajne?
– Ne obsojajte njegove nenadne impotence. Vsakemu moškemu se kdaj zgodi, da ga njegov junak zaradi kateregakoli razloga preprosto ne uboga. Najverjetneje gre za delo, alkohol ali kakšno skrb. Če se mu bo to zgodilo z vami, ne bodite presenečene. In ne delajte iz muhe slona. Predlagajte mu, da vas zadovolji drugače, s prstom ali jezikom. Hvaležen vam bo, kot je le mogoče.
– Se trudite. Seveda ni dovolj biti pripravljen za akcijo. Dober seks ni nekaj, kar se zgodi. Treba je pokazati zanimanje za partnerjevo telo in v igro vnašati dovolj ognja.
– Rečeš NE brez občutka krivde. Nihče ni vedno željan norega seksa, to je resnica. Bolje je reči ne, kot uslužno "odseksati" svoje. Nihče si tega ne želi. Paziti pa morate le na način, kako boste to povedale.
– Imate radi različne kraje dogajanja. Na delu je mala ekshibicionistka, ki ji ni le do postelje. Balkon, avto, toaletni prostori ... Zakaj ne bi malce tvegali in se predali svojim čutom, skriti nekje na javnem kraju.
– Tudi vaš nekdanji fant vam pove, da vas pogreša v postelji. Bravo, to je res dosežek. Taki pač ste. Vroče, neukrotljive tigrice, ki uživate življenje in vse sladkosti, ki vam jih ponuja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.