Magazin
25 ogledov

Strast na tribuni

Tudi ljubljenje na tribuni lahko vzpodbudi k zanimivim in kvalitetnim orgazmom. Žurnal24 main
S fantom sva se sprehajala naokoli in prišla na noro idejo. Vstopila sva na lokalni stadion in sedla na zadnje sedeže manjše tribune.

No ja, na sedež je sedel moj fant, jaz pa k njemu v naročje. Sprva sva se samo poljubljala, a njegovo otipavanje je v meni začelo počasi prebujati še globlje strasti. Noge sem tiščala skupaj, a so se ob njegovem božanju precej omehčale in začele lesti narazen. Še dobro, da v tistem času ni bilo več treningov na igrišču, drugače pa tako ali tako ni bilo nikogar blizu. Čeprav mi še minuto nazaj niti na pamet ni prišlo, da bi mu dala kar tam na tribuni, pa se je v moji glavi začelo dogajati marsikaj. Njegovi prsti so že odpeli zadrgo na mojih hlačah in izginili za njo. Lagala bi, če bi dejala, da mi ni bilo do tega, vendar se mi kraj, kjer sva se nahajala, nikakor ni zdel primeren za kaj takšnega. Upala sem, da bo ostalo le pri otipavanju, kar bi nekako še šlo. Imela sem povsem mokro in jo navdušeno drgnila ob njegove prste, ki so vsake toliko prodrli vanjo, vse bolj pa sem pod ritnico čutila tudi njegovega junaka, ki se je pospešeno prebujal. Presedla sem se za toliko, kot je bilo treba, da sem lahko dosegla njegovo mednožje in hitro poprijela za čvrsto zadevo, ki je že molela iz kratkih hlač.

Najmanj desetkrat sem pogledala naokoli, preden sem glavo spustila v njegovo naročje in se z ustnicami dotaknila vrha njegovega potrebneža. Miril me je, da bo opazoval okolico in naj ne bom nervozna, saj se bova prav lepo imela. Naivno sem mu verjela, saj je idiot ves čas mižal in užival, namesto da bi pazil na okolico. Tako se je še isti dan začelo govoriti, da se je neki par dajal dol kar na tribuni, k sreči pa niso vedeli, za kateri par je šlo. Njemu je bilo seveda popolnoma vseeno za okolico, saj ga je imel v objemu mojih ustnic, kar je imel najraje od vsega. Nalašč sem ga na trdo stiskala in sesala, da bi čim prej končal, kar pa se na koncu ni pokazalo kot najboljša izbira. Bila sem vajena njegove roke na vratu med podobnim početjem, le da se roka tokrat ni odmaknila z njega, čeprav mu je že pošteno prihajalo. Hočeš nočeš, sem morala goltati kot zmešana, in ko je bilo zadeve konec, sem čisto ponorela. Vpila sem nanj, kakšen prasec je, on pa se je le naslonil nazaj in se mi smejal v obraz. Dobro je vedel, da se bom že pomirila, saj ni prvikrat ušpičil kakšne neumnosti.

 © iStockphoto

 
Tokrat sem bila zares besna in želela sem že oditi z igrišča, toda prijel me je za roko in me posadil v naročje. Nerodno sem sedla in mu s tem povzročila hude muke, kar naju je potem dodobra nasmejalo, in spet je bilo vse po starem. Obljubil je, da česa takšnega ne bo več storil, in me opomnil, da bi bilo treba poskrbeti tudi za mojo muco, da ne bi bila za kaj prikrajšana. Nisem vedela, ali se mi sploh še da, toda ko je začel slačiti moje hlače in sem na goli koži začutila vročega tiča, me je takoj spet pograbila silna želja po potešitvi. Vstala sem in s hrbtom proti njemu sedla na pripravljenega junaka, ki je hitro dosegel zadetek, kot se je izrazil moj fant, ki jih je na tistem igrišču dosegel že mnogo. Upam, da ne podobnih, saj sem vedela, da ga kot postavnega nogometaša obletavajo mnoga dekleta.

Njegove dlani sem čutila na svojih ritnicah, kako me potiskajo stran od sebe, in ko sem že pomislila, da bo skočil iz luknjice, so spet popustile. Še vedno sem živčno gledala naokoli, hkrati pa se mi je zdelo zabavno in zelo adrenalinsko seksati takole v javnosti. Pomislila sem, da bo že jutri na tem sedežu sedel nek naključni gledalec, ki se mu niti sanjalo ne bo, kaj se je prejšnji večer tam dogajalo. K sreči je postalo že precej temno in me ni bilo več tako strah, da bi naju zalotili. Obrnila sem se k njemu, sedla na pokončno zadevo in noge potisnila daleč nazaj preko naslona njegovega sedeža. Verjetno ga še nikoli v svojem življenju nisem imela tako globoko, kot je bil takrat, ko sem v tem položaju sedela na njem. Oči mi je vleklo navznoter od vsega lepega in postalo je prav zares lepo in zelo prijetno. Bil je tako pohoten, da ga takšnega še nisem videla.

Grabil me je za ritnici, ju stiskal in gnetel, da sta me že pošteno skeleli, vendar je bilo vse skupaj tako seksi, da na bolečino nisem gledala kot na nekaj slabega. Prav imelo me je, da bi mu dejala, naj me pošteno useka po ritnicah, kar mi sicer še nikoli ni padlo na pamet. Vzdržala sem se podobnih komentarjev, a je kar sam storil to, po čemer sem hrepenela, jaz pa sem mu le dala vedeti, da mi to ugaja. Mešanica čustev do njega, prostora kjer sva to počela in način, so me privedli do enega bolj zanimivih in kvalitetnih orgazmov v mojem življenju. Vsekakor priporočam dekletom, da svoje fante kdaj razveselijo na podoben način, saj bodo imela tudi sama veliko od tega.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.