Magazin
65 ogledov

Študentski žur na snegu na Kopah

sneg zabava Shutterstock
Sončen dan izkoristite za žur na snegu, ki ga prirejajo na Kopah.

Študentje, mladi in vsi, ki pogrešate malo več zabave ter dogajanja na snežnih strminah, lahko današnji sončen dan izkoristite za obisk koroškega Smučišča Kope. Zveza Škis in Klub koroških študentov pripravljata celodnevni spektakel na snegu Winterfest, ki bo poleg predstavitve novih smučarskih tehnik, tečajev in preizkusov najnovejših smuči in snowboardov ponudil razne igre na snegu, tekmo v veleslalomu, skoke, turnir v paintballu ter zabavne spuste s pležuhi in snowbiki. Dnevna zabava na snegu se bo prevesila v žurerski večer na treh odrih z nastopi zasedbe Tabu, več didžejev in drugih glasbenikov.

Zmagujejo odštekani

Organizatorji pričakujejo številčno udeležbo, saj je že tekma v paralelnem veleslalomu polno zasedena – tekmovalo bo sto študentov iz 20 klubov iz vse Slovenije. Tisti, ki vas klasična tekmovalnost na štoparico ne zadovoljuje, pa lahko pobrskate za retro smučarsko opravo in drugimi odštekanimi rekviziti, s katerimi si boste pribojevali dodatne točke na tekmovanju v skokih prostega sloga.

"Za ljubitelje taktičnih iger in tiste, ki se radi igrajo z živimi barvami, bomo priredili popoldanski turnir v paintballu na snegu. Potekal bo na posebnem poligonu ob izteku proge, tako da bodo vaše fizične spretnosti lahko opazovali tudi drugi," na Kope vabijo organizatorji.

30 evrov za ves dan

Za dogodek, ki se začne ob 9. uri, ponujajo ugodne cenovne pakete – tako boste nečlani klubov za celodnevno smučarsko vozovnico, topel obrok (mesni ali vegi), pijačo, avtobusni prevoz na smučišče in nazaj, smučarsko tekmo ter vstop na koncerte plačali 30 evrov. Za vse našteto in popoldansko vozovnico pa boste odšteli deset evrov manj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.