Magazin
21 ogledov

Ta teden gremo z vami v svet!

Gremo v svet. Eurotours in Žurnal media sta ta teden samo za vas izbrala pet nepozabnih potovanj, aktualne ponudbe pa poleti spremljajte na spletnem naslovu www.zurnal24.si/popotnik.

Pet destinacij. V želji, da svojim bralcem ponudimo vrhunsko kakovost in doživetje potovanja, je Žurnal media v sodelovanju z Eurotoursom, enim od najprepoznavnejših evropskih organizatorjev potovanj, za ta teden pripravil vrhunsko ponudbo vročih destinacij po izjemnih cenah. Omogočamo vam, da uresničite svoje sanje in odpotujete tja, kamor ste si vedno želeli – gremo v svet! Ta teden smo samo za vas pripravili aranžmaje za nepozabne počitnice v Andaluziji, ob Gardskem jezeru, v Malinski na Krku, na Kubi in zahodni obali Združenih držav Amerike (ZDA).

 

PRIPOROČILO TEDNA

Andaluzija – simbol sonca, sreče in kulture. Bogata kulturna ponudba v Sevilli, Córdobi in Granadi z Alhambro bo navdušila vsakogar, značilne andaluzijske bele vasi, dolge plaže in mogočna Sierra Nevada pa dajejo pokrajini poseben čar. Več kot 600 kilometrov dolga obala ima 326 sončnih dni, zato se tudi imenuje Costa del Sol (sončna obala).

Iz Gradca boste z družbo Fly Niki leteli prek Palma de Mallorce v Málago, od koder se boste z avtomobilom odpeljali do Granade. V naslednjih dneh si boste ogledali lepote Andaluzije in se sprostili na obali. Cena za 8 dni v terminih od 18. do 25. septembra in od 8. do 15. oktobra je od 679 evrov na osebo, vključuje pa letalsko vozovnico, 2 nočitvi v hotelu*** v Granadi, 2 nočitvi v hotelu**** v okolici Seville in 3 nočitve v hotelu**** v Cala de Mijas na Costi del Sol v sobah s kopalno kadjo/prho in WC. Cena zajema tudi zajtrk oziroma polpenzion z zajtrkom in večerjo, najem avtomobila za 8 dni na letališču v Málagi z neomejeno kilometrino in polnim kasko zavarovanjem brez odbitne franšize ter vstopnico za Alhambro in vrtove palače Generalife.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pokrajina ob Gardskem jezeru se ponaša s številnimi nasadi limonovcev in oljk, naravnimi rezervati in neštetimi vrtovi. Sprehodite se ob jezeru in obiščite katero od prikupnih marin.

Hotel Rosetta je ob južni obali Gardskega jezera in približno 3,5 kilometra od Gardalanda. Ponudba je odlična za družine in omogoča namestitev v sobah z 2 otrokoma. V bližini so vredni ogleda kraji Desenzano, Ponti sul Mincio, Sirmione in Verona. V Peschieri del Garda si lahko ogledate samostan Madonne del Frassino, jezero Frassino pa je idealno za piknike. Cena za 3 nočitve s polpenzionom v terminu od 18. julija do 3. novembra je od 139 evrov na osebo.

 

Preživite sanjski oddih na Krku, enem od najbolj priljubljenih hrvaških otokov. Izkoristite številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa ali pa se na plaži odpočijte od napornega vsakdana.

Malinska je od mesta Krk oddaljena 20 minut vožnje in ponuja restavracije, bare, diskoteke in plažo, obdano z borovci in sprehajalno potjo. Pokusite lahko vino avtohtonih sort vrbničke žlahtine in šurlice z jagnječjim golažem, tradicionalno krško jed. Na otočku Košljun si oglejte frančiškanski samostan, knjižnico in zbirko umetnin. Za 3 nočitve v hotelu Blue Waves Resort**** s polpenzionom, neposredno ob morju s prodnato plažo, boste v terminu od 22. julija do 31. oktobra odšteli od 109 evrov na osebo.

 

Kuba je biser Karibskega otočja s sanjskimi plažami, kristalno čistim morjem, ohranjeno naravo in zgradbami iz časa kolonializma. Uživajte v ritmih salse, privoščite si mojito, preizkusite kubanske cigare in lokalne specialitete ter zaplavajte v Karibskem morju.

Z Dunaja boste z letalsko družbo Condor leteli v Varadero. Cena za 15 dni v terminih od 2. do 16. novembra, od 16. do 30. novembra in od 30. novembra do 14. decembra je od 1.899 evrov na osebo in vključuje 13 nočitev v hotelu Tryp Peninsula Varadero **** sup. z all inclusive ponudbo, celodnevni izlet v Havano z vode njem v angleškem jeziku, zavarovanje potovanja in turistično kartico za vstop na Kubo.

 

Premagajte razdalje zahodne obale ZDA z zasebnim letalom Mauiva AirCruise. Tako boste imeli več časa za oglede znamenitosti z najetim avtomobilom ter obisk Grand Canyona, Las Vegasa in Los Angelesa.

Cena 11-dnevnega potovanja v terminih od 7. do 17., od 9. do 19. in od 14. do 24. oktobra je od 1.499 evrov na osebo. Vključuje let z družbo British Airways z Dunaja prek Londona v Los Angeles, zasebne lete z družbo Mauiva AirCruise, 3 nočitve v hotelu Sheraton Downtown**** v Los Angelesu brez prehrane, 6 nočitev v hotelih z zajtrkom med krožnim potovanjem z letalom, namestitev v sobi s kopalno kadjo/prho in WC ter najem vozila od 3. do 9. dne med krožnim potovanjem z letalom.

 

Za informacije in rezervacije pokličite na telefonsko številko 01/420 59 54 ali obiščite spletno stran www.zurnal24.si/popotnik. Vsa potovanja iz ponudbe lahko rezervirate od 11. do 31. julija 2012.