Magazin
32 ogledov

Tenis za odrasle

Žurnal24 main
Brigita je redno hodila igrat tenis na naše igrišče. A bolj kot v tenisu je Brigita blestela v poznavanju penisa.

Vedno je bila urejena po zadnji teniški modi, belo krilo, ki je odkrivalo njene zares lepe dolge noge, oprijeta teniška majica z ovratnikom, črni lasje speti v čop in brezhibno naličen obraz, zaradi katerega pa se ni želela ravno preveč potiti na igrišču in je raje počela vse kaj drugega, kot pa igrala tenis.

Velikokrat je menjala partnerje na drugi strani mreže, po navadi pa prihajala igrat po izteku našega delovnega časa. Imela je zveze pri šefu in tudi ključ, da je zaklenila za seboj. Dejala je, da raje igra, ko ni nikogar, ki bi se ji smejal zaradi slabe igre. Resnica pa je bila popolnoma drugačna.

© iStockphoto

 
Nek večer sva s prijateljem namenoma ostala v lesenjači, kjer smo stregli pijačo, in počakala, da je šla Brigita s svojim soigralcem mimo. Nato sva ju skrita za bližnjim igriščem opazovala, ko sta udarila nekajkrat preko mreže. Prvič, ko sta šla k mreži pobirat žogice, pa se je že zapletlo. Brigita se je pripogibala tako, da je ubogemu prijatelju ves čas kazala rit, ta pa je dejal, da s trdim ne more igrati. Brigita je prišla k mreži in mu odvrnila, da potem pač ne bosta igrala in ga poljubila preko mreže.
 
Loparje sta vrgla na tla, on pa je zlezel preko mreže k njej. Brigita je svojo rit ves čas naslanjala na mrežo, medtem ko jo je on grabil pod frfotajočim krilcem. S prijateljem sva bila navdušena in tudi dokazal sem, da Brigita prav zares ne hodi k nam samo igrat. Lopar je zamenjala z njegovim korenjakom, ki pa je bil vsaj toliko trd kot ročaj njegovega loparja.
Zanimivo, da ji ni bilo težko poklekniti v rdeč pesek in si mazati kolen z njim, samo da bi z našobljenimi ustnicami prišla do njegovega stoječega velikana. Tokrat se je on z rokama naslonil na mrežo in se predal njenemu znanju. Pa ne tenisa, pač pa penisa. Morda bi Brigita lahko registrirala to novo igro, ki bi se igrala takole zunaj. Pravila bi bilo sicer treba še dodelati, tribune pa bi bile zagotovo prepolne. Kakorkoli že, na našem igrišču se je odvijal pravi pornič in žal mi je bilo, da s seboj nisem imel kakšne kamere, na mobilnik pa niti pomislil nisem.

Brigita je sesala kot prava profesionalka, kar se je odražalo tudi na njegovem obrazu, ki se je kremžil, kot bi igral tenis v najhujši vročini, ne pa da mu ga je lepotička vlekla v večernem hladu. Slišala sva, da ji je obljubil nekaj nepozabnega. Ni povedal kaj, verjel pa sem, da bo zares spektakularno.

Malce je bilo že dolgočasno gledati Brigito, kako trpi na kolenih in požira njegovega korenjaka, zato je bilo nadvse dobrodošlo, ko je končno vstala in se naslonila nanj. On pa je raje njo naslonil s trebuhom preko mreže in ji dvignil krilce, da sta do izraza prišli njeni ritnici. Ti sta kaj hitro ostali brez hlačk, sta pa zato dobili nekaj boljšega. Čvrstega tiča namreč, ki se je brez težav prebil do vročične muce, ki je bila potrebna tako kot vedno, le da on tega ni vedel. Bil je pač le še en soigralec v njeni teniški karieri.

© iStockophoto

 
Ta je bila sicer amaterske narave, je pa zato bila tista druga kariera videti toliko bolj profesionalna. S prijateljem sva se komajda zadrževala, da nisva pričela glasno vzklikati in se smejati, saj sva samo čakala, kdaj bo mreža popustila pred njuno težo.

In prav zares je začela popuščati ravno v trenutku, ko jo je on pričel stiskati za veliki joški, ki sta zanimivo viseli preko vrha uboge mreže. Brigita je bila videti na vrhuncu ravno takrat, ko sta zgrmela na pesek. Najbolj zanimivo pri tem pa je bilo, da se nista prav nič ustavljala. Tudi na tleh sta nadaljevala svojo igro, le Brigita je šla na kolena in s svojo ritjo potisnila navzgor. Vse skupaj je postalo še bolj vroče, toda naenkrat sta si premislila in krenila proti garderobi. K sreči se je tudi skozi okno dobro videlo, kako ga je zajahala še vedno vsa rdeča od peska. Ves čas je z roko grabila za njegovega korenjaka, ki je očitno postal premehak za njene potrebe. V takem stanju pa ni bil prav dolgo, saj je bil kmalu spet pripravljen na največje napore pod njeno nimfomansko ritjo. Le stežka jo je zadrževal v svojih rokah, saj je povsem podivjala in začela cviliti, kako močno ji prihaja.

Veliki finale pa je šele sledil. Prav zares nisem pričakoval tistega, kar je sledilo na koncu. On je še vedno sedel na klopi za preoblačenje, medtem ko je ona spet šla na kolena in vzela njegovega mastnega tiča v usta, nato pa z roko pripravila pravi rokomet, vse dokler je ni pošteno pobelil po obrazu, česar se je ona nadvse razveselila. Komaj čakam naslednjo partijo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.