Magazin
87 ogledov

Test: naj barve povedo, kakšni ste

Rumena, rdeča, zelena ali modra? Katera je vaša barva? Žurnal24 main
Rdeča za zapeljivce in dominantne ljudi. Konservativci se oblačijo v modro. Črno barvo ljubijo tisti, ki želijo ostati zaviti v tančico skrivnosti.
Rumena, barva sonca
Aktivira, poživlja in nas osvobaja strahov. Tisti, ki se oblači v rumeno, se počuti odprtega in mladega. To so predvsem dejavni ljudje, ki se radi dokazujejo in so venomer tekmovalno nastrojeni.

Oranžna razglaša veselje do življenja

Ljudje, ki nosijo oranžna oblačila, so delovni, polni energije in zanimivih idej.

Rdeča, barva strasti
Rdeča ženska obleka naj bi izražala samozavest, impulzivnost in strast. Ženska, ki jo nosi, se počuti zapeljivo in dominantno.

Modra razglaša mir
Ljudje, ki ljubijo modro, so osebe konservativnega in umirjenega značaja. V zasebnosti hrepenijo po obilici naklonjenosti.

Zelena simbolizira harmonijo
Nežni in sramežljivi ljudje pogosto posegajo po naravnih zelenih odtenkih, kot sta travnato ali listnato zelena.

Vijolična buri domišljijo
Že stoletja je barva duhovnikov in magov – vzpostavljala naj bi neposredno povezavo z drugimi ravnmi bivanja. Barva izraža ekstravaganco in željo po prestopanju meja.

Bela, znak čistosti
Bela simbolizira jasnost, prosojnost in plemenitost. Po beli posegajo ljudje s čisto in občutljivo osebnostjo.

Črna, barva zanikanja
Številne kulture jo označujejo z negativnim predznakom. Je barva žalovanja in depresije. V črno oblečeni ljudje se želijo distancirati, vendar kljub vsemu delovati zanimivo.

Vas zanima, kakšna osebnost ste in kako se znajdete v odnosih z ljudmi, kako to vpliva na vašo kariero, kako delujete v stresnih položajih in katera vaša značajska lastnost vam povzroča največ težav? Rešite test in odgovore boste dobili v nekaj minutah.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.