Magazin
5803 ogledov

V dveh dneh dobili 35 povabil za seks

vroča zgodbica seks strast Shutterstock
Spletna stran urgenca.com skrbi za spolne potrebe že kar 74.000 Slovencev in Slovenk. Vroči portal smo preizkusili tudi mi.

Najbolj popularni slovenski seks portal urgenca.com, ki deluje od leta 2004 ima že 74.000 uporabnikov. Med njimi okoli 85 odstotkov moških in 15 odstotkov žensk, vendar v okviru tega tudi veliko erotično razgibanih parov, istospolno usmerjenih, biseksualcev, transseksualcev ... Iskalniki na urgenci omogočajo, da si vsak poišče kar išče: avanturo ali zgolj vroče dopisovanje, nam je povedal Luka Kogovšek, ustanovitelj podjetje VenetiCOM, ki je lastnik največjega spletnega "dating" portala v Sloveniji ona-on.com, iz katerega se je razvila tudi urgenca.com.

"Ko smo leta 2001 ustanovili bistveno bolj poznani ona-on.com - največji slovenski spoznavni portal s trenutno več kot 117.000 aktivnimi člani - se je v nekaj letih nabiralo veliko moških, ki so želeli predvsem seks, kar je dobesedno kvarilo ona-on.com . Prav zato smo že leta 2004 odprli erotični portal urgenca.com, kamor smo preusmerili vse, ki so želeli predvsem seks. S časoma je urgenca.com, ki je bila primarno "higienski ukrep", postala kar velika in tudi sami smo bili presenečeni, koliko je interesa. Nikoli nismo posebej reklamirali storitve, ljudje so jo našli sami. Še danes se z Urgenco praktično ne ukvarjamo, je kot samopostrežba za vse avanturic željne," pravi Kogovšek.

Jezdeci in letalci čakajo na vas

Registracija na urgenci.com je brezplačna, neomejena komunikacija pa plačljiva. Anonimnost je na strani uporabnikov samih, ne objavlja se nobenih osebnih podatkov. Starostna omejitev je 18 plus.  Na portalu ne dopuščajo javne objave osebnih podatkov, nasilnega ali sovražnega govora pri predstavitvah (vsi profili, slike in videi so uredniško pregledani), medtem ko pogovori uporabnikov niso nadzorovani.

Erotično ponudbo urgence.com  je preizkusila tudi naša novinarka in v dveh dneh dobila več kot 35 povabil na žgečkljive dogodivščine. Registracija je enostavna, profilne fotografije uporabnikov pa zelo eksplicitne. Uporabniki so jo kontakirali preko dveh različnih spletnih klepetalnic na strani in preko, bolj intimne, spletne pošte. Večino povabil je bilo povsem vljudnih, naši novinarki pa je pisala tudi ena ženska. "Imam skrito željo...opazovati svojega fanta z drugo žensko … mi pomagaš uresničiti fantazijo," je zapisala neznanka. Povabila s strani moškega spola pa so se glasila takole:

"Všeč so mi ženske brez spodnjega perila. Zato si ti kot nalašč zame."

"Rad bi te čim prej zajahal. Želel bi, da greva v galop, da te nabijam, ko skačem po tebi gor dol, da ti je toplo pri srcu in vroče pri muci, da nepopisno uživaš in mi vse to vračaš."

"Naletel sem na tvoj profil, ki se sliši precej zanimivo. V glavnem, sem en simpatičen in mladosten tip, urejen (tudi spodaj seveda), preskrbljen, vitko-športne postave in iščem eno strastno avanturico za zimske dni. Sicer pa dobro vem, kako zadovoljiti žensko, da bo vsaj še naslednji dan hodila okoli z nasmehom na obrazu."

"Pozdravljena, sem moški pod ženskim profilom. Sem tridesetletnik, temen, visok 187cm, športne postave. Sem zelo zanimiv sogovornik brez zadržkov, če imaš željo da skupaj raziskujeva, se javi, ne bo ti žal."

"Sem eden izmed tvojih bodočih jezdecev, odpiši mi, bomo uživali, če boš za naše druženje."

"Živjo, kako smo kaj? Matej, me veseli, zelo zanimiv profil. Se te da spoznat, prihajam iz okolice Celja,v prostem času vozim letalo, skačem z padalom, se potapljam itd., skratka adrenalinsko življenje. Imaš mogoče msn? Gmail? Lepo se imej, upam, da dobim vsaj odgovor."

 

Komentarjev 4
  • mimoidoči 10:45 19.maj 2019.

    Urgenca.com je nateg na celi črti! Tam oglašujejo 99% prostitutke in prevaranti, ki uporabljajo Paysafecard metodo, da se jim pošlje denar! PO enem letu članstva na Urgenca.com nisem naletel niti na eno žensko, ki ne bi hotela za srečanje denarja ...prikaži več oziroma nateguna, ki bi želel, da kupim Paysafe kartico in mu pošljem PIN kodo. NATEG NA CELI ČRTI! In to so verificirani profili...res ne vem zakaj portal dopušča verifikacijo takšnih profilov, zakaj dopuščajo, da se takšni nateguni registrirajo anonim

  • bebo2 13:31 18.januar 2017.

    Ta portal je en poden, 99% slik žensk je ukradenih iz porno strani, večina žensk je samo lezbijk, potem raznorazni profili prodajajo tablete, masaže in "protiplačilo za usluge". v glavnem katastrofa.

  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 17:20 19.januar 2013.

    Kot prava novinarka bo sedaj seveda preverila kvaliteto ponujenih storitev?