Magazin
249 ogledov

Vaju druži le strast ali ste zaljubljeni?

Najprej strast nato ljubezen. Foto: Shutterstock Žurnal24 main
Vaju druži le strast ali gre za pravo ljubezen? Včasih želje in misli našega moškega težko razberemo. Sploh, če je ta bolj redkobeseden.

Dandanes se čustva vse bolj prepletajo in težko razberemo, ali gre v odnosu le za strast ali je že preraslo v ljubezen. In kako prepoznati, v kakšnem razmerju smo? Obstajajo znaki, ki nam to odkrivajo. In če boste dovolj pazljivi ter opazovali sebe in partnerja, vam bo hitro jasno, ali ste zaljubljeni ali vas vodi le strast.

 

Najenostavnejše je strast povezati s hormoni, ljubezen pa z iskrenimi čustvi. Poželenja oziroma strasti smo naučeni zaradi lažjega razmnoževanja. Brez nje bi se razmerja težko razvila v ljubezen, saj je privlačnost tista, ki nas na začetku združi. Torej, začne se s strastjo potem pa sledijo različni faktorji, ki odločajo o smeri odnosa.

 

Ljubezen je najbolj prijeten občutek, ki si ga zasluži prav vsak. Zaradi ljubezni so ljudje pripravljeni storiti marsikaj, tudi stvari, ki so se jim prej zdele nemogoče. Resnična ljubezen osebo spremeni v boljšega človeka in v njej vzbudi najlepšo plat. Moški se zaradi strasti podajo v bitke, zaradi ljubezni ustvarjajo dom in družino. Ženske strast zaslepi, ko ljubijo in so ljubljene, pa so mirne in stabilne osebe.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Iz spodnjih znakov preverite, kaj vaju združuje.

Znaki strasti

  • Osredotočate se na zunanji izgled in telo, njegovega imena še ne veste, bolj vam je pomembno, kako izgleda brez obleke in kakšen bi bil seks.
  • Pogovor vas ne zanima, ni vam pomembno, kaj vam govori, ampak zgolj seks, po katerem ne želite izvedeti nepotrebnih informacij.
  • Seks, seks in le seks. Z njim ne bi šli na večerjo, niti v kino ali na izlet. Niste mu pripravljeni narediti kakršnekoli usluge, od njega pričakujete zgolj seks.
  • Pobeg po seksu, ki seveda ne vključuje razvajanja, crkljanja in skupnega zajtrka.


Znaki ljubezni

  • Močna kemija, zaradi katere vama ure minevajo kot minute, vajini pogovori so zanimivi in oba se privlačita kot magneta.
  • Želja po druženju je tako močna, da vama je vseeno, ali bo prišlo do seksa ali ne. Videti se želita na vsak način.
  • Razmišljata o skupni prihodnosti, čutite, da bi bilo življenje brez njega prazno.
  • Spoznavanje prijateljev in družine. Ker ste s svojim izborom tako zadovoljni, ga želite pokazati prav vsem.
  • Nudita si podporo, se ščitita in sta drug za drugega pripravljena storiti marsikaj.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.