Magazin
6 ogledov

Vedno nazaj k bedaku

Mu bo lahko zaupala? Žurnal24 main
Ogromno je deklet, ki se vračajo k problemom, čeprav lahko le štejejo, koliko dni bo potrebnih za prve oziroma ponovne solze.

In ta dekleta se verjetno tudi sprašujejo, kaj jim je tega treba. Zakaj vsakič nazaj k bedaku, ki še ni zrel za pravo razmerje? Potem nastopijo že dvomi, ali so resnične ljubezni sploh vredne ali jim je pač namenjeno, da jim nekdo ves čas ustvarja probleme in bo njihovo ljubezensko življenje pač precej razburkano. To seveda ni res.

Takšne punce potrebujejo zabavo, ne marajo rutine in rade imajo igrice. Sploh pa, že od nekdaj je veljalo, da je tisto, za kar se moraš truditi, veliko slajše. Tudi z moškimi je tako. Veliko žensk je naveličanih nekoga, ki jim ljubezen izkazuje ves čas. Precej jih je, ki bi za takšnega moškega dale vse. Potem ga dobijo, se imajo lepo, a na koncu se vrnejo k tistemu, pri katerem ni nič gotovega in lahko le čakajo, kdaj bodo nastopile prve težave.

S tem ni nič narobe, dokler ženska ne začne dvomiti sama vase in ji vse skupaj že krha samozavest. Zato je pri takšnih zvezah treba le uživati kot na vrtiljaku. Pri takem moškem je trud, da bi ga razumele, popolnoma odveč, dovolj je le, da ga imate rade. A še bolj kot njega morate imeti rade sebe. Prej ali slej bo igric dovolj in oba bosta ugotovila, kaj si želita, skupaj ali vsak zase.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.